Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Daca l-am prins pe avocat ca a depus taxa de timbru judiciar in instanta furat din alt dosar

23-08-2015
Vizitator
la aproape doi ani de la terminarea procesului am cerut copierea unui dosar de la arhiva si am observat ca avocatul desi i-mi ceruse bani pentru taxele de timbru a depus la prima instanta chitanta furata din alt dosar la apel desi apare un nr de chitanta si valoarea acesteia de cca 1600 lei pe incheierea de sedinta aceasta- chitanta - lipseste cu desavarsire La recurs apar chitante pe numele unor persoane din diferite localitati Cine trebuia sa observe ca chitantele nu sunt in regula si eu unde si in cat timp pot reclama
Răspunde
 24-08-2015
Vizitator
Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebare sant sigura ca pe acest forum mai exista si avocati care nu sunt de acord cu asa ceva .un asemenea avocat este santajabil eu am pierdut procesul pentru ca el desi avea toate dovezile nu l-a contrazis in instanta pe av partii adverse eu locuiesc in strainatate si m-a manipulat cum a vrut Pana in ziua in care am pierdut procesul am fost mintita ca-l voi castiga.Au fost si trei sedinte una dupa alta la care nu s-a prezentat iar seara la telefon i-mi povestea cat de tare a fost el si cum nu trebuie sa-mi fac eu probleme din cauza procesului ,sa nu mai cheltui banii sa vin pana in Romania ca doar am avocat Numai ca sarmana de mine nu aveam avocat aveam INFRACTOR
Răspunde
 24-08-2015
Vizitator
Imi este greu sa cred ca ar face un avocat din Romania asa ceva, dar totul este posibil.
Daca aveti dovezile necesare, incercati o plangere la parchet - insa va recomand sa o faceti doar daca aveti dovezi scrise, nu simple afirmatii, altfel veti putea fi obligata la plata unor cheltuieli judiciare (daca se dovedeste ca nu aveti dreptate)
Răspunde
 24-08-2015
Vizitator
Am dosarele copiate de la arhiva am notificari pe care le-a trimis partii adverse dar in dosare nu apar notificari pe care mi le-adat in copie dar confirmarile de primire spune ca nu stie unde au disparut ca nu s-a prezentat la procese am citit in incheierile de sedinta contractele de asistenta juridica am si in dublu exemplar pentru acelasi proces a facut contract in lei 1500 ca sa depuna la finante si unul de 2000 euro cat era de fapt onorariul lui tot in dosarele de la arhiva am vazut ca av partii adverse inducea instanta in eroare in mod deliberat iar avocatul meu cu o simpla dovada scoasa de la dosar putea sa-i arate judecatorului adevarul In fapt am cumparat un ap la curte pe numele unui nepot al sotului noi avand cetatenie straina si locuind in alta tara nepotul nu a locuit niciodata acolo nici chei nu a primit noi mergeam cateva zile pe an s-au cand trebuiau imbunatatiri si reparatii Nepotul a devenit dependent de droguri nu lucreaza si a gasit un avocat care ne-a notificat sa eliberam ap deoarece este al nepotului Av nostru vazand toate dovezile noastre inclusiv o inregistrare telefonica in care nepotul ma anunta ca a hotarat sa-si insuseasca ap nostru a facut o reconventionala prin care ceream instantei recunoasterea simulatiei.Pe urma a renuntat la simulatie si a cerut despagubiri Afacut un talmes balmes in dosar canoi nu mai stiam pentru ce ne judecam La interogatoriu sotul sustinea cauza simulatiei nestiind ca av a renuntat la petitul principal simulatie inlocuindu-l cu despagubiri Pe mine m-au chemat la interogatoriu din strainatate si au renuntat la interogatoriu in fata instantei pe motiv ca nu au crezut ca vin si nu au intrebarile Noi am adus si martorii care au depus marturie iar nepotul care locuieste la20 de minute de tribunal nu s-a prezentat.Noi am pus toate actele pe masa judecatorului de buna credinta toate actele in original si copii ptr ca nepotul nu avea nici un act original si nu stia nici cat am platit pe ap noi nestiind ca el nu s-a prezentat tocmai pentru a intra in posesia actelor si a vedea ce contin pentru ca el a semnat ca primarul la notar contractul de v.c A venit a semnat si a plecat Nustia nici cat a costat ap Cu ajut av nostru am pierdut vreo 10 procese intre timp am fost evacuati printr-un tertip nepotul a luat bani imprumut garantind cu ap a avut loc o licitatie foarte rapida si desi noi aveam drept de executare aprobat de instanta si av nostru se 'chinuia 'de vreo 8 Luni sa-l execute silit el face un imprumut cu garantie imobiliara prin av lui pe o luna de zile iar dupa o luna l-au executat .pe acte In realitate nepotul a scos ap la vanzare la doua luni dupa ce il' pierduse 'la licitatie Tatal nepotului care e fratele sotului meu fuge de noi daca mergem in tara si ne intalnim intamplator Acum am mai multe dovezi ca av este infractor dar nu stiu care se pot folosi Chitanta care a folosit-o in prima instanta este platita in2009 iar procesul nostru a inceput in 2011 Culmea culmilor este ca a facut in asa fel incat nepotul ne cere acum despagubiri in valoare de 7000 de euro pentru lipsa de folosinta a imobilului.
Răspunde
 24-08-2015
Vizitator
Va rog frumos sa-mi spuneti cum e posibil sa treaca chitantele false neobservate prin fond apel si recurs Chitanta depusa pentru apel lipseste din dosar insa e trecuta pe incheierea de sedinta suma si nr chitantei Acum stau si ma gandesc ca o fii depus-o mai departe la alt client El cere bani pentru taxa de timbru odata cu onorariul eu nici nu stiam ca pot sa platesc singura va rog foarte mult sa -mi raspundeti 1)cine trebuia sa vada ca chitantele nu sunt in regula 2 ) Gasesc eu vreun avocat care sa ma reprezinte la parchet? 3)pot sa am incredere in parchet tinand cont de faptul ca atat av. meu cat si al nepotului sant toata ziua pe la parchet fiind avocati penalisti?l 4)daca ma duc singura ma baga cineva in seama? 5)In cat timp se prescrie daca in2011 a depus prima chitanta si in noiembrie 2013 s-a terminat procesul iar eu am aflat de o luna .Va rog mult sa-mi raspundeti nu am pe cine sa intreb pana vin in tara
Răspunde
 25-08-2015
Vizitator
1. Judecatorul
2. Probabil ca da. Unii vor refuza, dar gasiti care vor accepta
3. Puteti avea incredere in parchet acum mai ales acum ca a inceput sa se mai curete sistemul de corupti
4. Cel mai bine angajati avocat, este greu sa va inteleaga cineva fara sa aveti un limbaj juridic care sa explice ce s-a intamplat cu indicarea articolelor de legea incalcate.
5. Fiecare prescriptie depinde de infractiune.. aici este vorba de cel putin 2 infractiuni. Vorbiti cu avocatul
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.