Forum avocaţi > Drept penal

Sigiliu desfacut la perchezitia informatica

03-07-2013
Vizitator
Buna ziua, in urma perchezitiei domiciliare s-au ridicat doua laptop-uri. In procesul verbal scrie "Cele doua laptop-uri marca xx.. seria xx, au fost introduse in geanta de culoare gri, apoi s-a aplicat sigiliul MI XXX si semnaturile inculpatului si a martorilor", ulterior, la perchezitia informatica, in momentul desigilarii gentii, unul din laptop-uri nu era in geanta, ceea ce dovedeste foarte clar ca sigiliul a fost desfacut, cu toate ca sigiliul era acelasi MI XX si avea aceleasi semnaturi. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc mult!!!
Răspunde
 05-07-2013

i s-a intamplat si sotului meu,au incurcat seriile de pe laptopuri...poti sa faci contestatie dar nu stiu cat te va ajuta...legea o fac ei;)...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.