Forum avocaţi > Drept penal

Program vacanta copil dupa divort

08-07-2013
Vizitator
Buna ziua, cum trebuie sa procedez pt a afla data la care imi pot lua copilul in perioada de vacanta. In urma hotararii definitive am 2 saptamani in vacanta de vara si una in vacanta de iarna. Cum aflu perioada, legal, daca fosta nevasta nu vrea sa vorbeasca cu mine ? Va multumesc anticipat.
Răspunde
 12-07-2013
Vizitator
Trimiteti o scrisoare recomandata cu confirmare de primire in care sa cereti lamuriri asupra perioadei de vacanta in care copilul va fi la dvs. Alta cale ar fi sa angajati un avocat si sa faceti un proces in care sa se specifice clar perioada in care aveti dreptul sa luati copilul sau sa scrieti Protectiei Copilului unde sa specificati ca fosta nu vrea sa colaboreze pentru binele copilului si sa faca dansii o somatie inspre dansa sa se prezinte la sediul lor sa va transmita indirect detalii si poate ar trebui sa o chestioneze cum crede ca e spre binele copilului sa nu isi vada tatal, sa nu vorbeasca deloc cu dvs, decat in vacantele alea aprobate de judecatorie! Dansa v-a ales de tata la copilul pe care il aveti impreuna si acest lucru nu il poate contesta nimeni, deci ar trebui sa aiba decenta si maturitatea sa va lase sa aveti o relatie necesara si pertinenta cu copilul, fiind tatal sau. Nu stiu sigur daca asociatia TATA va poate ajuta un vreun fel, dar nu ar fi rau sa incercati sa dati si de dansii.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.