Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Doctorita propune schimbarea art 110 de internare medicala in spital cu tratament la domiciliu

01-09-2015
Vizitator
Buna ziua... Va rog sa ma lamuriti si pe mine... Socrul meu a fost internat medical intr-un spital de neuropsihiatrie in urma unei decizii judecatoresti ca masura asiguratorie... Dupa un an doctorita imi spune ca va propune schimbarea art 110 de internare medicala in spital cu tratament la domiciliu art 109. Deoarece noua ne e frica sa mai locuim cu acesta fiind o persoana violenta , putem sa atacam in instantâ schimbarea articolului ? Ce trebuie sa facem??? Va multumim anticipat.
Răspunde
 01-09-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Schimbarea modalitatii de internare se face numai cu acceptul judecatorului, avand la baza raportul comisiei medicale. Judecatorul se pronunta prin incheire asupra admisibilitatii sau nu cererii de inlocuire.
Aveti posibilitatea sa atacati cu apel aceasta incheiere daca nu sunteti multumit de ea.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-09-2015
Vizitator
Am inteles...dar dacă judecătorul dispune schimbarea articolului in tratament la domiciliu , noi putem sa atacam decizia instantei ? Tinand cont ca sotia are calitate de parte vatamata fiind amenintata cu cutitul si cu moartea de catre socrul meu? Va multumesc mult.
Răspunde
 01-09-2015

Este recomandabil sa va angajati avocat care sa va sustina cauza si sa pledeze in favoarea dvs. pentru a nu ajunge sa aveti surprize neplacute.

Aveti sanse sa nu ajunga sa locuiasca cu dvs. in conditiile expuse.
Răspunde
 03-09-2015
Vizitator
Va multumim din suflet...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.