Forum avocaţi > Drept penal

Audienta procuror de caz

02-09-2015
Vizitator
buna seara!stim ca de la 1 sept 2015 la Parchet nu mai este procuror de serviciu ci grefier.acesta nu are voie sa ne dea informatii despre caz.eu ca parte vatamata intr-un caz penal,cu incadrarea juridica vatamare corporala, am dreptul la audienta la dl procuror de caz in prezenta avocatului meu?avocatul meu poate cere o audienta la procuror de caz sau trebuie sa merg eu dis de dimineata sa stau la rand sa fiu primul cum erau odata cozile in Ro?avem acces la procesul verbal intocmit de politistii ajunsi la locul faptei?un caz penal poate sta si 1 an de zile chiar daca nu mai sunt martori de audiat din partea victimei? chiar daca victima cere in scris sa fie audiati martorii ramasi la proces si sa se trimita la Parchet dosarul pt a nu mai fi tergiversat tot ramane la politie?
Răspunde
 04-09-2015

Nu se fac audiente.
Depuneti cerere scrisa motivata.
Răspunde
 30-09-2022
Vizitator
buna ziua,acum 4 luni de zile am avut un eveniment rutier cu un individ care sa aruncat in fata masinii pe o trecere de pietoni el neavand nevoie de spitalizare si refuzand sa mearga la spital pt analize medicale atat la intrebarea primului echipaj de politie cat si la brigada rutiera udriste el refuzand sa mearga la spital,dupa 3 luni de zile am fost sunat de la udriste sa ma prezint sa predau permisul de conducere,dupa inca 1 luna si jumatate am primit raspuns de la parchet ca atat in cazul vatamarii corporale cat si a distrugerii din culpa cauzele sau clasat.im data de 30 .09.2022 am fost la brigada rutiera si am vrut sa ami ridic permisul,mi sa comunicat ca dupa expirarea dovezii de circulatie am pauza 180 de zile,din moment ce clasarea celor 2 asa zise infractiuni a fost data de parchet pentru ce trebuie sa stau 6 luni de zile,riscand sa-mi pierd si locul de munca? astept raspuns,multumesc anticipat,cu stima
Răspunde
 30-09-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul infractiunilor deduse cercetarii ati primit solutia de clasare, insa s-a dispus o sanctiune contraventionala, respectiv interzicerea dreptului de a conduce pentru o perioada de 3 luni.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.