Forum avocaţi > Drept penal

Datorii

05-09-2015
Vizitator
Buna. Am sa va spun pe scurt despre ce este vorba, ... Negasimdu-mi de lucru m-am tot imprumutat de la diverse persoane cu 300 lei. 450 lei si suma mai mare de 1000 lei. Si nu am de unde sa ii dau inapoi tot am promis ca zilele urmatoare dar nu ma tineam de cuvant. Nu mai vreau sa aman dar nu se doreste pe cale amiabila sa rezolv problema. O persoana mi-a facut plangere la politie, nu m- am prezentat de frica, ma tot ameninta .... Ce mi se poate intampla? Eu sper ca in 2 luni mi se revizuiesc lucrurile. Multumesc frumos.
Răspunde
 07-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Dupa cum stau lucrurile, cred ca nici dvs. nu credeti ca in 2 luni sa puteti rezolva situatia...In urma plagerii la politie, chiar daca nu v-ati prezentat si mai ales de aceea, se va intocmi dosar, va veti judeca in instanta chiar daca dvs, nu va veti prezenta nici acolo. Se va da o sentinta prin care veti fi obligat la plata si care se va pune in aplicare, cumva. Este foarte posibil ca toate persoanele de la care ati imprumutat bani sa va actioneze in instanta.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-09-2015

Trebuia sa va prezentati la politie.
Ar fi bine sa mergeti insotit de avocat dar nu cred ca va merge pe datorie.
Daca nu mergeti la audiere va complicati situatia care poate fi buna daca nu o complicati.
Răspunde
 11-09-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Maria a scris pe 04-09-2015:
Buna. Am sa va spun pe scurt despre ce este vorba, ... Negasimdu-mi de lucru m-am tot imprumutat de la diverse persoane cu 300 lei. 450 lei si suma mai mare de 1000 lei. Si nu am de unde sa ii dau inapoi tot am promis ca zilele urmatoare dar nu ma tineam de cuvant. Nu mai vreau sa aman dar nu se doreste pe cale amiabila sa rezolv problema. O persoana mi-a facut plangere la politie, nu m- am prezentat de frica, ma tot ameninta .... Ce mi se poate intampla? Eu sper ca in 2 luni mi se revizuiesc lucrurile. Multumesc frumos.

Cazul dvs. este de natura civila si nu penala.
Nu cred ca persoana respectiva va rezolva ceva cu plangerea la politie.
Va trebui sa va dea in judecata in instanta civila. In acest caz va sfatuiesc sa contactati un avocat pentru a putea analiza corect problema dvs. si pentru a va face apararile in instanta eficient.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2015
Vizitator
Va multumesc frumos!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.