Forum avocaţi > Drept penal

Solutionare dosar pt infractinea prev.si ped. de art 334

07-09-2015

Buna ziua!
Va rog daca se poate un raspuns.Azi am fost in audienta la procuror de serviciul sa aflu stadiul cercetarilor .M-i s-a spus ca dosarul meu e la parchet cu propunere de renuntare.
Am depus si o cerere de urgentare.
Aveti idee cat ar mai dura si care ar fii rezultatul solutionarii?
Va multumesc
Răspunde
 07-09-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Este posibil să mai dureze câteva luni dar este posibil, având în vedere că ați făcut o cerere de urgentare, să primiți soluția mai repede, în câteva săptămâni. Depinde de Parchet și de durata cercetărilor.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-09-2015

Cu tot respectul ..cate luni domnu avocat pt ca am
fost prins pe data de 11.02.2015..si dosarul se afla la parchet din data de 12.06.2015dupa ce am fost audiat ca si inculpat.

Va multumesc

.
Răspunde
 07-09-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În acest caz, ar trebui să primiți destul de repede soluția. Parchetul dă soluția când cercetările sunt finalizate.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-09-2015

Va rog sa ma mai lamuriti si cu niste sfaturi legate de prelyngirea dovezii de circulatie.
Eu sunt angajat la o firma de transp persoane international...problema e ca eu cu dovada nu pot conduce decat pe tara si de aceea nu am mai scos dovada din iunie..
am intrebat atunci si m-i s-a spus ca daca nu voi mai elibera dovada se va considera ca am savarsit pedeapsa de suspendare asta in cazul in care vii avea acest noroc.
Acum ma vad nevoit sa imi scot din nou dovada deoarece e nevoie de mine la servici..
Care sunt peocedurile legale??
Se mai pot considera ce 90dw zile ca si perioada de suspendare daca eu imi vor elibera alta prelungire de dovada???
Va multumesc!!
Răspunde
 08-09-2015

Cum credeti ca se va solutiona dosarul daca la parchet a ajuns cu propunere de renuntare?
Va multumesc!
Răspunde
 08-09-2015

Durata poate fi destul de mare.
La procurori nu le place ca inculpatii sa depuna cereri de urgentare si din cate cunosc eu de fel nu se grabesc cu solutionarea.
Daca va grabiti ar fi fost bine sa aveti avocat deoarece procurorii privesc altfel cererile depuse de avocati.

Cel mai bine este sa asteptati cuminte daca nu aveti avocat deoarece sanse aveti sa iesiti bine dar daca enervati procurorul ati putea avea surprize neplacute...
Răspunde
 09-09-2015

Multumesc frumos!
Răspunde
 23-09-2015

Buna ziua.
Azi am primit prin posta comunicarea solutionarii.
s-a dispus neinceperea urmaririi penale si efectuarea de ore de munca in folosul comunitatii acestea fiind cate doua ore pe zi timp de 40de zile.
intrebarea mea catre dvs este:Pot efectua prestarea orelor de munca in folosul comunitatii mai repede de aceste 40de zile?
De exemplu eu as putea efectua cate 8ore pe zi.
VA MULTUMESC!
Răspunde
 23-11-2017
Vizitator
buna ziua am si eu o problema domnu avocat va rog frumos sa ma ajutati macar cu cuvintele in data de 12 07 17 am fost prins cu un renault espace adus din germania si am circulat cu el pe la tara drum de piatra sa vad cum merge si niste vecini a sunat la 112 spunand cas beat si masina neimatriculata ma prins politia cu o masina civila si mia iesit in fata si ma orit iam prez actele si masina era neimatriculata adevaru nu acveaam nreram programat in 2 sapt si mia luat permisul si dosar penal infractiune eu nu am consumat bautura deloc a iesit 0 la prob bio am 6 luni decand nu ma chemat deloc in istanta mia dat fara drept de circulatie si eu am facut contestatie la prim procoror si mia dat cu drept proc acum la ce ma pot astepta?? cu permisul ca de restu nui bai
Răspunde
 24-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ovidiu Nechita a scris pe 23-11-2017:
buna ziua am si eu o problema domnu avocat va rog frumos sa ma ajutati macar cu cuvintele in data de 12 07 17 am fost prins cu un renault espace adus din germania si am circulat cu el pe la tara drum de piatra sa vad cum merge si niste vecini a sunat la 112 spunand cas beat si masina neimatriculata ma prins politia cu o masina civila si mia iesit in fata si ma orit iam prez actele si masina era neimatriculata adevaru nu acveaam nreram programat in 2 sapt si mia luat permisul si dosar penal infractiune eu nu am consumat bautura deloc a iesit 0 la prob bio am 6 luni decand nu ma chemat deloc in istanta mia dat fara drept de circulatie si eu am facut contestatie la prim procoror si mia dat cu drept proc acum la ce ma pot astepta?? cu permisul ca de restu nui bai

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau amenda, in situatia in care autoturismul avea numar strain. In ceea ce priveste dreptul de a conduce, instanta va dispune in acest sens prin hotararea pe care o va pronunta.
Faceti o cerere la procuror sau la organul de urmarire penala pentru a va comunica stadiul dosarului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-12-2019
Vizitator
Buna ziua , am și eu o întrebare dacă se poate , ce înseamnă “măsuri și excepții dispuse de judecătorul de camera preliminara?
Răspunde
 05-12-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daniel Popa a scris pe 05-12-2019:
Buna ziua , am și eu o întrebare dacă se poate , ce înseamnă “măsuri și excepții dispuse de judecătorul de camera preliminara?
Ati fost trimis in judecata pentru savarsirea unei infractiuni. In etapa camerei preliminare, puteti contesta masurile dispuse pe parcursul urmaririi penale si puteti invoca exceptii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.