Forum avocaţi > Drept penal

Lovire,dosar penal

21-09-2015

Buna,
In urma cu o luna jumatate eram la cateva beri cu 3 prieteni la o terasa.tin sa zic ca eram destul de ametiti poate si mai mult.intre timp venise un tip pe care il cunosteam din vedere care era beat rau...acest tip avea mereu ceva cu noi.ne adresa injuraturi dar noi nu l.am bagat in seama si chiar mai mult ni se parea amuzant.unul din prieteni s.a ridicat de 2 ori la el sa.l loveasca dar am reuait sa.l potolim dupa care acesta a plecat acasa.am ramas eu cu inca 2 prieteni.tipul beat nu a incetat sa ne injure timp de vreo ora jumate,desii nu parea agresiv.intr.un final tipul a venit la mine si m.a lovit eu cazand de pe scaun.in acel moment unulndin prieteni l.a lovit trandundul la pamant si de acolo l.am batut bine pe om toti 3.nici unul din noi nu se gandise ca acesta va merge sa.si scoata certificat medico legal ceea ce a si facut.el nu a avut martori acolo fiind si beat si noi la fel.nu stiu exact ce numar de zile are trecut pe certificat dar am auzit ca ar avea 51 de zile.am tot cicit pe forumuri si zilele de spitalizare nu se dau asa usor...gem unul a fost taiat pe fata cu un pahar si a luat 9 zile...asta a luat bataie si are 51 de zile.vreau sa zic ca a trecut o luna jumate si nu am fost citat nici macar de politie pentru o declaratie desii acesta a depus plangere.in acest caz as vrea sa stiu daca se ajunge in instanta si care ar fi urmaril,ce se poate intampla?
Multumesc anticipat
Răspunde
 21-09-2015

Daca are 51 de zile e foarte complicata situatia.
Sunt sanse foarte mari ca agresorul sa aiba cazier daca nu rezolva sa inchida dosarul penal.

Daca se va stabili insa ca afost vorba de legitima aparare nu vor fi probleme dar e foarte greu de ajuns la legitima aparare...
Răspunde
 21-09-2015

Cel mai rau scenariu care ar fi?
Răspunde
 22-09-2015

Cel mai rau scenariu ar fi inchisoarea dar sunt sanse mai mari la o pedeapsa cu suspendare.
Depinde si cum se apara persoana.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.