Buna ziua , Sunt un parinte foarte dezamagit de prostia si naivitatea copilului meu de 17 ani.Scriu acest mesaj pt a va cere un sfat,ca macar numai eu sa raman tepuita prin prostia fiului meu si sa trag totodata un semnal de alarma catre alte persoane.Sa incep cu inceputul: Am un card bancar de debit(un depozit bancar cu un card emis)pe care il foloseam in caz de urgenta.Anul acesta nu am extras numerar de la bancomat dar am facut plati cu el la un mare supermachet.Pana intr-o zi cand am vrut sa fac o alta plata si nu aveam fonduri insuficiente. Mers la banca ,cerut extras si stupoare :sold 0.Verificand extrasul am vazut plati PAYPAL. PRECIZEZ ca la un moment dat,in urma cu un an si jumatate, eu impreuna cu fiul meu care se pricepea, mi-am facut un astfel de cont dar pe care nu l-am utilizat personal NICIODATA,uitasem de el.dar nu si fiul meu. Sa trecem la esenta:suntem in era jocurilor pe calculator,a mes-ului,facebook.... Intr-o zi pe mes o persoana din lista baiatului cere ajutor de 4 euro.. Empatic,altruist si bonom(fraier) ajuta..fara a accepta in schimb ceva.A doua oara cere 15 euro si spune ca-i da in schimb servere de joc si-ii da. Si asa a inceput cu cate putin ,l-a momit si i-a facut un site cu o mica firma de jocuri. Ideea este ca ii cerea bani pt ca avea nevoie si daca nu-i dadea ameninta ca-i desfiinteaza firmulita de jocuri,PE CARE I-A DESFIINTAT-O CAND NU AU MAI FOST BANI PE CARD.De asemenea ii spunea cand cerea bani ca vor face o firma mai mare de jocuri impreuna si...presupun diverse alte prostii pt creduli. Sunt bani munciti de parinti si pierduti de copii fara minte.Despre acest individ nu stiu mare lucru,usere de pe mes si cateva discutii pe mes cand ii cerea bani, nr de tf inchis ,conturile de paypal unde se duceau bani conform extrasului de cont. Pierderea mea de 5000 de euro in 5 luni CHIAR DACA N-O MAI POT recupera vreau sa fac ceva sa depun o plangere la o institutie abilitata,sa fie identificata aceasta persoana care ar putea insela in continuare .Ce ma sfatuiti? |
|