Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Transportator care imi incarca marfa,platesc transportul iar marfa nu mai ajunge la destinatie.

18-07-2013
Vizitator
Buna ziua,
Numele meu este Marcel Cosmin si sunt dezamagit total de cea ce se intimpla.
Acum trei ani am intilnit o firma transportatore din Romania,locatia mea fiind in Spania,discutind cu dispecerul in Romania a spus ca ma costa jumate de camion 900euro,precizez camion 7,5tone.
Ok,a venit in Spania fiind incarcat jumate din camion,am incarcat bunuri in valoare estimative 50000euro,soferi praf,nu stiau nici sa schimbe diagram.
Am platit transportul,am primit un CMR cu datele de incarcare/descarcare dupa care nu am mai stiut nimic de Marfa.
Dupa o saptamana primesc un email,o hartie scanata si scrisa de mana,in cazul in care nu platesc o anumita suma nu imi voi recupera Marfa.
Am incercat omeneste sa discut telefonic,avovat.nimic.
Am luat un avocat,a deschis proces dar din pacate nici in momentul de fata nu am Marfa si pe deasupra eu sunt de vina.
Cauza,sa rupt o roata la camion in Germania din cauza incarcaturi.

Va rog,care este parerea dumneavoasta.

Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.