|
29-09-2015 |
 | Ciubotariu Vizitator |
| Buna ziua. Prietenul meu a fost retinut in cursul zile de sambata la vama Frantei cu anglia. Iar de atunci nu mai stiu nimic de el nu a contactat pe nimeni. La ambasada mi.a zis ca nu au aflat nimic despre asta caz. Stiu ca a avut probleme cu autoritatile acum ceva timp in uram dar acum nu mai avea. Au trecut 4 zile dc nu il lasa sa sune dc nu anunta familia? Nu ar trebui sa aiba avocat din oficiu? Ar fi bn ca angajeaz eu un avocat? Ajutati. Ma va rog :( | |
|
|
|
29-09-2015 |
| Dreptul de a da telefon il are dar trebuie sa aiba bani. Daca stiti unde se afla puteti angaja avocat care sa mearga la el. Puteti angaja si avocat din Romania dar va costa mult deoarece mai este si drumul care ar trebui platit ca sa ajunga la el. | |
|
|
|
29-09-2015 |
 | Ciubotariu Vizitator |
| Pe telefonul personal are credit, dar il are inchis. Normal pana acum anunta familia daca era arestat. Mi se pare o nebunie de 4 zile sal tina si sa nu stie nimeni nimic de el. Nici nu stiu exact unde e banuesc ca in Calais. De unde la retinut la vama. Cum as gasi un avocat roman in franta? | |
|
|
|
30-09-2015 |
 | Dana Vizitator |
| La adresa de mai jos se afla un formular in care puteti gasi toti avocatii din Franta si in functie de specializare si limba vorbita. Alegeti "Droit pénal", "Langue" - limba in care puteti comunica cel mai bine si click pe Recherche. http://cnb.avocat.fr/Trouver-un-avocat-en-France_a341.html | |
|
|
|
30-09-2015 |
 | Ciubotariu Vizitator |
| Ms pt formular dar acolo imi dasa completez si numele si adresa ... :( eu caut unu nu.l stiu deja .. Am mai trimis e.mail la cativa care iam gasit pe net dar nimeni nu a raspuns. :( | |
|
|
|
30-09-2015 |
 | Dana Vizitator |
| Nu trebuie completat si numele si adresa.. doar ce v-am zis eu si apasati butonul. Va apare apoi o lista cu sute de avocati de penal. Restul campurilor le lasati goale cum spuneam, puteti eventual sa alegeti si baroul. | |
|
|
|
30-09-2015 |
 | Ciubotariu Vizitator |
| Nu imi da nici un rezultat. ... nu cunoaste nimeni un avocat roman sau un birou prin franta ? Ar trebui sa existe :( | |
|
|
|
30-09-2015 |
 | Dana Vizitator |
| Nu va da niciun rezultat pentru ca nu ati ales domeniul macar- v-am zis sa selectati acolo drept penal sau ce aveti nevoie. Greu sa va recomande cineva din Romania avocat in Franta. Tot ce stiu eu e ca sunt foarte scumpi. Dar foarte scumpi. Succes. | |
|
|
|
30-09-2015 |
| Incercati sa apelati la avocat roman din Romania dar daca nu sunt platiti avocatii nu va raspund la e-mail. Contactati telefonic ca sa va spuna cat va costa. Pentru o grefa va costa mult daca doriti sa se mearga la el chiar si din Franta. Daca nu platiti avocatul francez nu discuta. Plata se face anticipat ca si in Romania. | |
|
|
|
30-09-2015 |
 | Ciubotariu Vizitator |
| De exemplu un avocat roman ar putea rezolva ceva daca nu ar fi present acolo? Toti apropiatii imi spun sa astept ca ar trebui sa sune ei sa anunte sau el. Dar imediat este o saptamana si nu se stie nimic de el :( | |
|
|
|
30-09-2015 |
| In mod normal trebuia sa se anunte ori de autoritati ori de catre cel retinut. E posibil sa nu fi vrut el sa anunte. Avocatul roman de aici depinde cat de inventiv este ca sa va poata ajuta. Eu cred ca se pot gasi solutii daca se va gandi...ca eu cred ca ar putea sa fie mai multe... Problema dvs. este si aceea ca aproape cautati acul in carul cu fan... | |
|
|
|
30-09-2015 |
 | Ciubotariu Vizitator |
| Nu ii sta in fire sa nu anunte. A mai stat inchis de 2 ori. O data 8 luni o data 4 zile si de fiecare daca familia a fost anuntata. Acum am intels ca avea 9 luni cu suspendare acolo. De ce sa.l retina atâta timp daca no mai facut nimic pur si simplu pleca in Anglia doar trecea prin Franta. | |
|
|
|
30-09-2015 |
| Sa nu se fi revocat suspendarea pe care o avea. Sau sa fie vorba de alte fapte si sa fi existat mandat de arestare in lipsa. Incercati prin ambasada ca ei pot afla unde se afla mai ales daca stiti o anumita locatie. Daca vreti sa ii angajati avocat sunt obligati sa ia masuri. Poate incerca avocatul lui sa ia legatura cu ambasada sau consulatul. Acesta poate fi primul pas al avocatului. Avocatul se poate orianta mai departe in functie de ceea ce va raspunde ambasada sau consulatul. Trebuie presat putin daca este arestat. | |
|
|
|
09-03-2018 |
 | Davidlacatus111 Vizitator |
| Buna ziua ,am și eu o întrebare . Am o instanta in franta și acm sunt in Romania , nu mă pot prezenta pe data pe care mi-a pus-o instanta , cum pot face pentru a cere o alta data de proces? Ținând cont și sunt în ROMANIA ACUM | |
|
|
|
09-03-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Davidlacatus111 a scris pe 09-03-2018: Buna ziua ,am și eu o întrebare . Am o instanta in franta și acm sunt in Romania , nu mă pot prezenta pe data pe care mi-a pus-o instanta , cum pot face pentru a cere o alta data de proces? Ținând cont și sunt în ROMANIA ACUM Faceti o adresa la instanta si solicitati acordarea unui nou termen pentru imposibilitate de prezentare si daca este cazul, angajati-va un avocat local care sa va reprezinte interesele. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-03-2018 |
 | Lucretia Vizitator |
| Buna...aceasi situtie o trec si eu acum cu fratele meu...as vrea sa stiu dupa cat timp te-a anuntat prietenul tau ca este arestat....cum decurg lucrurile in franta in situatile astea....nu am nici o informatie nimik despre el....astept raspuns...multumes | |
|
|
|
24-05-2023 |
 | Anamaria Vizitator |
| Bună am nevoie de un avocat in Franța care să vorbească românește in Toulouse. Mă poate ajuta cineva? | |
|
|
|
24-05-2023 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| av Marius Andrei Badescu drept penal Adresa 21 Avenue Jean Jaurès, 69007 Lyon, France Telefon 1 07 81 45 09 43 Telefon 2 04-78-02-72-70 Cod poștal 69007 Site Web https://consultation.avocat.fr/avocat-lyon/marius-andrei-badescu-42957.html | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |