Forum avocaţi > Drept penal

Proces de fond terminat si nu s-au audiat martori

30-09-2015

Buna ziua,

Am fost judecat intr-un dosar de furt auto,inselaciune etc,procesul sa terminat dar pe parcursul procesului nu s-au audiat nici un martor desi eu am cerut audierea a doi martori.
intrebarea mea este daca la apel am vreun castig de cauza?

Va multumesc
Răspunde
 30-09-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Posibil sa aveti. Posibil sa nu aveti.
Depinde foarte mult de modalitate de argumentare si dezvoltare a motivelor de apel. Incadrarea lor juridica corecta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-09-2015

Astazi ar fi trebuit sa se pronunte sentinta,insa pana la aceasta ora nu sa publicat,maine dimineata ma voi duce la registratura sa vad care este situatia.
Dar legat de situatie(este posibil sa ma fi exprimat eu gresit) urmatorul pas este "recursul" care indiferent de verdict va fi,ori ca voi face eu recurs ori procurorul.
Eu am mai vorbit cu un fost avocat si i-am expus in mare situatia iar raspunsul dumnealui a fost ca pe fond trebuie audiat martorii sau cel putin o parte din ei,neaudierea lor fiind un abuz ceea ce ar duce la retrimiterea cazului spre a fi judecat din nou.
Eu in parte mi-am recunoscut vina,nu asa cum a fost prezentata in rechizitoriu ci doar unde ma consider eu vinovat iar in sustinerea acestei afirmatii am cerut audierea a doi martori,audiere respinsca pe motiv ca declaratiile date in fata anchetatorilor sunt suficiente.si legat de aceste audieri este o poveste mare tinand cont ca la dosar au fost depusa si acceptata o cerere ca toate declaratiile sa fie date in prezenta avocatului meu de la acea vreme,ceea ce nu sa intamplat.
Răspunde
 30-09-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Deci problema este mult mai complexa si nu asa simpla cum ati prezentatat-o initial.

Este clar: va trebuie un avocat care sa va formuleze foarte bine apelul.

p.s. observ ca incurcati termenii juridici: apelul este apel, recursul este recurs!!!!

conform noului cod de procedura penala, recursul este o cale extraordinara de atac, se numeste acum recus in casatie.

Dupa judecata la fond, calea de atac este apelul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-09-2015

Declarati apel si angajati avocat daca vreti sa aveti sanse reale.
Daca nu s-a retinut recunoasterea in totalitate si nu s-a aplicat procedura simplificata trebuiau audiati martorii.

Unde v-ati judecat?
Răspunde
 30-09-2015

Av. Claudiu Lascoschi a scris pe 30-09-2015:
Declarati apel si angajati avocat daca vreti sa aveti sanse reale.
Daca nu s-a retinut recunoasterea in totalitate si nu s-a aplicat procedura simplificata trebuiau audiati martorii.

Unde v-ati judecat?

sa judecat la js3
nu am recunoscut toate faptele din rechizitoriu deci nu am beneficiat de procedura simplificata.
Răspunde
 30-09-2015

Car3men a scris pe 30-09-2015:
Deci problema este mult mai complexa si nu asa simpla cum ati prezentatat-o initial.

Este clar: va trebuie un avocat care sa va formuleze foarte bine apelul.

p.s. observ ca incurcati termenii juridici: apelul este apel, recursul este recurs!!!!

conform noului cod de procedura penala, recursul este o cale extraordinara de atac, se numeste acum recus in casatie.

Dupa judecata la fond, calea de atac este apelul.

este mult mai complexa,am incercat sa o expun cat mai pe scurt.
recunosc ca probabil incurc termeni,nu sunt familiarizat cu ei.am avut judecata de fond iar acum urmeaza apelul dupa cum spuneti dumneavoastra.
Răspunde
 30-09-2015

intentionez sa angajez un avocat specializat in drept penal,insa in momentul de fata astept sa vad sentinta.
Intre timp doresc sa imi fac o idee despre situatie si la ce anume sa ma astept in continuare si sa gasesc un avocat cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda in toate privintele.
Răspunde
 01-10-2015

Daca aveti cu suspendare mai declarati apel?
Aveti 10 zile timp sa va ganditi din a doua zi de la judecata.

Daca aveti cu executare va fi mai complicat decat credeti in apel la curte.
Insa aveti sanse daca va apara bine avocatul.
Răspunde
 01-10-2015

Daca aveti cu suspendare mai declarati apel?
Aveti 10 zile timp sa va ganditi din a doua zi de la judecata.

Daca aveti cu executare va fi mai complicat decat credeti in apel la curte.
Insa aveti sanse daca va apara bine avocatul.

daca am cu suspendare,eu nu o sa mai fac apel,dar sigur va face procurorul
Răspunde
 01-10-2015

De aceea ziceam ca aveti 10 zile sa va ganditi.
Mergeti la avocat cat mai repede ca sa aiba si el timp sa se gandeasca in concret.
E suficient sa ii platiti o consultatie juridica sau cam cat pentru o consultatie.
Vedeti insa ca 50 lei e prea putin sa platiti...
Răspunde
 01-10-2015

De aceea ziceam ca aveti 10 zile sa va ganditi.
Mergeti la avocat cat mai repede ca sa aiba si el timp sa se gandeasca in concret.
E suficient sa ii platiti o consultatie juridica sau cam cat pentru o consultatie.
pe data de 30.09.2015 trebuia sa pronunte sentinta,insa nu a aparut pe net,azi la ora 12.00 vo fi la registratura sa vad sentinta,daca s-a publicat.
stiu ca am 10 zile sa fac apel de la data pronuntari.
dar apelul nu incepe abia dupa ce face motivarea sentintei?
Răspunde
 01-10-2015

Nu, asta va tot spuneam.
Trebuie sa va lamuriti in urmatoarele zile ce veti face.
Nu e ca in civil aici...
Răspunde
 01-10-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Conform art. 410 Cod procedura penala " termenul de apel este de 10 zile daca legea nu dispune altfel, si curge de la comunicarea copiei minutei.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-10-2015
Vizitator
Bună ziua,

Tocmai să afișat sentință.am 5ani cu executare la care se adaugă un spor de 19 ANI adică un total de 24 de ani.
Este posibil așa ceva?adică nici la cele mai grave crime nu am auzit de asemenea pedepse.
Răspunde
 01-10-2015

In ce an sunt comise faptele si cate sunt in total?

E vorba numai de furturi sau si de alte infractiuni?
Răspunde
 02-10-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Explicati exact ce scrie in dispozitivul sentintei. Cred ca ati omis ceva.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2015
Vizitator
Avocat Roxana Dumitru a scris pe 02-10-2015:
Buna ziua!

Explicati exact ce scrie in dispozitivul sentintei. Cred ca ati omis ceva.

V-am trimis un mail.
Multumesc
Răspunde
 02-10-2015
Vizitator
Av. Claudiu Lascoschi a scris pe 01-10-2015:
In ce an sunt comise faptele si cate sunt in total?

E vorba numai de furturi sau si de alte infractiuni?

10 fapte de furt
2 de înșelăciune
2de fals în acte
1condus cu nr false
Toate cu mijlocul anului 2013 până în 2014
Răspunde
 02-10-2015

Nu pot sa imi dau seama cum s-a ajuns la aceasta situatie.

Cazul dvs. este insa complicat deoarece aveti infractiuni care se bat cap in cap si asta poate incurca foarte tare situatia in apel.

O sa aveti un apel foarte dificil.
V-ar ajuta sa ajungeti pe legea penala veche dar e mult de analizat la cazul dvs.

Declarati apel si apoi, dupa ce aveti hotararea motivata mergeti cu ea la avocat.
Avocatul trebuie sa analizeze legalitatea si temeinicia hotararii primei instante si de abia apoi va poate lamuri cu privire la ceea ce este de facut.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.