Forum avocaţi > Drept penal

AMENZILE pentru rovinietă trimise acasă

06-10-2015
Vizitator
Buna, din cate am inteles eu prin februarie amenda primite acasa pentru rovinieta e neconstitutionala din cauza lipsei de semnatura a agentului constatator.
Am facut recent o contestatie la una dintre amenzi invocand aceasta decizie dar mi-a venit acasa un raspuns de la judecatorie ca in termen de 10 zile sa administrez probe la dosar
E suficient daca listez decizia de pe internet si o atasez ca proba?

Va multumesc anticipat
Răspunde
 07-10-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

In ceea ce priveste adresa primita , aceasta se poate referi la obligatia de a formula raspuns la intampinarea depusa de catre parata (CNADNR) sau la obligatia de a achita taxa de timbru aferenta plangerii contraventionale.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta juridica in demersul dvs de a obtine anularea rovinietei , inclusiv redactare plangere, raspuns la intampinare etc ne puteti contacta la datele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.