|
12-10-2015 |
| Bună. As dori sa mă. Informații daca se poate. In luna iune am avut un accident cu masina,practic am intrat într-un pod, înainte băusem câteva beri, a venit politia m-au testat cu etilotestul si am avut la aparat 0.64, mi-am recunoscut fapta ,fără victime, pe un drum comunal. Mi sa retinut permisulMau dus la probele biologice ,dar de atata tim nu mi-a venit rezultatul la analize nu stiu cui sa mă adresez deja sânt 4 luni nici un răspuns, sânt si la prima a abatere. Oare o sami anuleze permisul de conducere. Va rog să mă informati daca se poate | |
|
|
|
14-10-2015 |
| Depinde de rezultatul alcoolemiei in sange. In functie de acesta vi se va intocmi sau nu dosar penal. Daca vi se intocmeste dosar penal permisul il veti recupera abia cand va ramane definitiva hotararea daca nu vi se va interzice ca pedeapsa complementara sau masura de siguranta dreptul de a conduce. Daca sunteti din jud. Iasi, Bacau, Suceava sau Botosani nu ezitati sa ma contactati pentru mai a discuta mai multe detalii . | |
|
|
|
15-10-2015 |
| Mulțumesc. Dosar penal stiu ca am ca m-am interesat la poliție. Dar oare permisul o sa mi se anuleze. Si rezultatul la analize încă nu a venit, nustiu unde sa mă interesez sa vad in ce stadiu este dosarul, sânt deja 4 luni si nu am primit nici un răspuns. Nu stiu unde sa mă adresez. | |
|
|
|
15-10-2015 |
| Dureaza mult stimabile asfel de cercetari penale. Poate sa va tina un an sau doi. Daca va trimite in judecata permisul se va anula foarte probabil. Doar daca scapati fara sa fiti trimis in judecata nu se va anula permisul de conducere. La politia rutiera puteti sa va informati de stadiul cercetarilor. | |
|
|
|
15-10-2015 |
| Buna ziua, Imi permit sa intervin in aceasta discutie avand in vedere ca domnul Aurelian a precizat ca aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0.64 in aerul expirat si ca ulterior a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Ori aceste informatii conduc la concluzia ca rezultatul alcoolemiei din sange a fost stabilit, insa domnul Aurelian nu a luat cunostinta de acesta. Puteti sa va adresati Politiei sau Parchetului de pe langa Judecatoria din raza careia s-a savarsit fapta pentru a consulta dosarul si a obtine orice informatii doriti cu privire la rezultatul alcoolemiei. In ceea ce priveste permisul de conducere, fiind la prima abatere de acest gen exista sanse ca permisul dvs. sa nu fie anulat. Depinde de ce va decide instanta in urma administrarii probelor, tinand cont si de circumstantele atenuante, imprejurarile concrete ale faptei, etc. Multa bafta! Cu stima, Av. Ciprian Craciunesc - Baroul Hunedoara Tel. 0765-447.225 e-mail: ciprian_craciunesc@yahoo.com | |
|
|
|
15-10-2015 |
| Multumesc domnilor pt informati. Si in legatura cu ce spune DL Ciprian mi se pare corect. Ok da am gresit dar sânt la prima abatere mi-am recunoscut gresala ,am fost cooperant cu politia, nu am refuzat recoltarea probelor biologice, nu as vedea de de sami anuleze permisul. Eu practic am intrat intrun pod cu masina pe un drum comunal fără victime ,nici pagube materiale si eram singur in masina. In momentul când a venit politia eu nu eram in masina dar am recunoscut ca sa fiu corect. Înainte băusem vreo 4-5 beri, si la etilotest a iesit 0.64. Dar nu mi se pare corect ca dupa 4 luni de zile sa nu stiu rezultatul analizelor la sânge. Unde sa mă adresez, am vb cu politistul care se ocupa de caz si a zis ca nu stie nimica. Era mai bine daca nu recunosteam gresala si rămâneam cu permis, dar am zis sa fiu corect. Bine ca au permis alti care au facut infractiuni si mai grave decat mine astai romania | |
|
|
|
22-11-2015 |
| Buna. In data de 20 iune am avut un accident de circulatie cu masina mea. Practic pe un drum comunal am intrat într-un pod, eram singur in masina nu am lovit pe nimeni fără victime. Înainte băusem vreo 4-5 beri, cineva a sunat dupa politie ca vazuse ca am baut înainte iar la sosirea politistilor mau testat cu aparatul si a iesit 0.64. Sun la prima abatere. Mi sa retinut permisul de conducere .Au zis ca trebuie sa mă duca sami sustragă probee de sânge, ok nu am refuzat, am fost cooperant si mi-am recunoscut fapta. Problema mea este ca de atunci au trecut 5 luni si nu stiu rezultatul la sânge. Am tot sunat politistul care a fost la constatare si a zis ca trebuie sa astept. Cat sa mai astept, cat durează astfel de cazuri. El a zis ca am dosar penal pt infractiune dar permisul nu este anulat, cea ce nu as crede. Bănuiesc ca stie ceva da nu vrea să-mi spuna. Unde sa mă adresez sa primesc mai multe informati. | |
|
|
|
24-11-2015 |
| Aurelian123456789 a scris pe 22-11-2015: Buna. In data de 20 iune am avut un accident de circulatie cu masina mea. Practic pe un drum comunal am intrat într-un pod, eram singur in masina nu am lovit pe nimeni fără victime. Înainte băusem vreo 4-5 beri, cineva a sunat dupa politie ca vazuse ca am baut înainte iar la sosirea politistilor mau testat cu aparatul si a iesit 0.64. Sun la prima abatere. Mi sa retinut permisul de conducere .Au zis ca trebuie sa mă duca sami sustragă probee de sânge, ok nu am refuzat, am fost cooperant si mi-am recunoscut fapta. Problema mea este ca de atunci au trecut 5 luni si nu stiu rezultatul la sânge. Am tot sunat politistul care a fost la constatare si a zis ca trebuie sa astept. Cat sa mai astept, cat durează astfel de cazuri. El a zis ca am dosar penal pt infractiune dar permisul nu este anulat, cea ce nu as crede. Bănuiesc ca stie ceva da nu vrea să-mi spuna. Unde sa mă adresez sa primesc mai multe informati. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |