Forum avocaţi > Drept penal

Cumparare masina cu placutele de la caroserie schimbate

15-10-2015
Vizitator
buna ziua,
In urma cu doua luni de zile am cumparat o masina de la un parc auto, masina a fost adusa din Germania.Vanzatorul mi-a intocmit contractul de vanzare cumparare direct de pe neamt pe mine fara a mai trece masina prin firma lui. Am scos doua randuri de numere rosii dupa care am mers la RAR pentru identificare. De acolo mi s-a spus ca masina nu se poate inmatricula pentru ca este inlocuita seria de la caroserie cu alta prin sudare,drept urmare nu este aceeasi masina ( in acte masina figureaza ca este verde iar in realitate este rosie) . Vanzatorul nu vrea sa imi dea alta masina dar nici banii inapoi.
Mentionez ca iniante i-am dat un avans si am intocmit un contrtact de mana pe care si-a pus stampila fiemei.
Daca ii deschid dosar penal as avea sanse sa il castig si sa imi recuperez banii?
Va multumesc,
Răspunde
 15-10-2015

Buna ziua,
Din ceea ce spuneti dvs. exista elemente de inselaciune, respectiv fals in inscrisuri, dar si alte fapte de natura penala asa incat puteti sa ii faceti plangere penala. Sansele de castig sunt mari, avand in vedere ca vanzatorul (societatea) a intermediat o vanzare cumparare, care la prima vedere pare ilegala. Pentru mai multe detalii puteti apela pentru o consultatie juridica preliminara la serviciile unui avocat.
Cu stima,
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.