Forum avocaţi > Drept penal

Interdictia fiului meu in curtea mostenita de mine si tatal acestuia

18-10-2015
Vizitator
Buna seara.Va cer ajutorul in problema mea pe care o consider deja extrem de grava.In urma decesului matusii sotului meu,am mostenit o casa in judetul Brasov.Totul a decurs normal in familia noastra pana acum 6 luni cand fiul meu a suferit o grava depresie,nevoita fiind de starea lui depresiva,l am internat la psihiatrie! Doctorii nu au putut sa ii puna un diagnostic precis externand-ul dupa aprox trei saptamani.Fiul meu,pe atunci student la medicina a intalnit o fata de etnie rroma,atunci problemele psihice s au agravat si mai mult incepand sa ne agreseza verbal,fizic dar si psihic.Mentionez ca mama mea traieste alaturi de noi de doi ani jumate,acesta a ajuns sa o agreseze,lovind-o si vb urat,cuvinte gen: curva,proasta,injurand si blestemant ca la usa cortului,a ajuns sa fure lucruri personale de acasa lucru care ma supara foarte tare,calculator,laptop,aur,bani ,alimente etc! Vreau sa va aduc la cunostinta ca si sotul meu,tatal unicului nostru baiat se comporta la fel,aducandu-mi si aceste injurii atat mie cat si mamei mele in varsta de 69 de ani.am depus la politie pangeri impotriva copilului meu dar nu sa luat nici o masura.ceea ce m a determinat sa va scriu edte faptul ca azi mi-a infipt un briceag in roata masinii.vreau sa va intreb,de unde sa incep,as vrea sa divortez dar sotul nu este de acord casa fiind pe numele amandorura,a mea si a sotului meu.nu stiu de unde sa incep,ce sa fac,sa ne putem separa ,si cum sa fac sa il pot domolii si pe baiat,care nu stie frica nici de dr nici de politie,nici de mine ? Va rog ajutati-ma cu un sfat,sumt o mama disperata care simt ca imi pierd copilul,ce sa fac :(((( am depus cerere de interdictie dar pana sa ajung eu la tribunal cazul s a inchis castigand el procesul....va multumesc si va rog din suflet sa ma ajutati!
Răspunde
 19-10-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
D-na, este clar ca va trebui sa divortati.
Pentru comportamentul agresiv al sotului si copilului, puteti depune o cerere de interdictie.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.