Forum avocaţi > Drept penal

Am condus un moped neinmatriculat

20-10-2015
Vizitator
Bună ziua , am condus un moped (scuter) cu numere de italia. Mopedul nu este al meu. Am făcut accident și scuterul nu avea asigurare , am plătit daunele ce lam făcut la mașini. Dar politia mia făcut dosar penal pentru vechiul fără drept de conducere în românia mai exact ca nu e înmatriculat ma încadrat la art 334 alineatu 4. Eu am o suspendare de 2 ani cu supraveghere. Țin sa precizez ca eu nu am știut ca scuterul nu are asigurare și ca numărul de pe el era pus doar așa. Va rog îmi puteți spune care sunt consecințele? Eu acum lam cumpărat iam făcut asigurare ca nu puteam sa îl dau la om spart...Va rog mă puteți ajuta ? Dosarul meu se afla la parchet din ce am citit pedeapsa e de la 6 luni la 2 ani sau amenda ! Va mulțumesc
Răspunde
 06-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Dosarul de care vorbiti este pentru conducere fara permis si nu pentru ca scuterul nu ar fi avut asigurar si nu ar fi fost asigurat. Ce riscati? Acest dosar penal unde se va da o pedeapsa intre. 1 si 5 ani conform art. 335 si o pedeapsa intre 6 luni si 2 anipentru punera in circulatie a unui autovehicul cu nr de inmatriculare retrase. Dvs ati fost prins conducand un autovehicul cu permisul suspendat fiind sub imperiul sentintei vechi deci sigur vi s-a retinut si infractiunea de la art.225 Cp. Incercati sa va angajati avocat pt ca pedeapsa va tinde spre maxim si cu executare pt ca erati intr-un termen de executare a unei sentinte cu suspendare a pedepsei.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie sau conducere a unui vehicul neinmatriculat, in cazul dvs art 334 alin 4 CP, pedeapsa este inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau amenda. Din moment ce dvs ati comis acesta infractiune inauntrul termenului de incercare al primei condamnari, vi se va revoca beneficiul suspendarii executarii pedepsei, iar cea de-a doua pedeapsa se va adauga la prima, urmand ca modalitatea de executare sa fie in regim de detentie. Va trebui sa va asigurati o aparare eficienta pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2016
Vizitator
Nu va suparati..eu am permis si nu era suspendat !! Politia mi la suspendat atunci in seara aceea .
Răspunde
 09-03-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
In acest caz veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Asa s-a inteles din primul mesaj pe care l-ati scris - "Eu am o suspendare de 2 ani sub supraveghere". Ca atare si raspunsurile noastre au fost conforme cu ce ati scris dvs prima oara. Cred ca mai bine va angajati un avocat sa va citeasca dosarul pt a va explice in ce situatie sunteti si ce infractiuni vi s-au retinut in sarcina de catre politie / parchet. Apoi va puteti gandi la repercursiuni / pedepse penale/ cuantumul acestora.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2016
Vizitator
Va multumesc frumos. Acum astept raspuns de la parchet...am fost doar la politie ai am dat declaratii , a trecut 1 luna de cand am fost. Ma cheama si la parchet aveti cunostinta despre acest lucru? Am inteles ca la unele persoane le-a venit o foaie acasa cu neinceperea urmarii penale...astept sa vad daca voi fi chemat..
Răspunde
 13-03-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mergeti si vedeti despre ce este vorba.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.