Forum avocaţi > Drept penal

Ajutor!

24-10-2015
Vizitator
Buna ziua,in urma cu 4 ani am participat la o actiune a politiei de descindere la o locatie unde s-au gasit mai multe produse de contrabanda/Am fost in calitate de martor si am dat la vremea aceea o declaratie.Astazi primesc o instiintare In conf cu art 260 din legea 135/2010 privind cod procedura penala va instiintam ca la daca xxxx am procedat la afisarea prezentei , nefiind ideplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte aferente dosarului xxxx aflat pe rolul instantei Tribunalul Ploiesti sectia penala cu sediu xxxx.Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 3 zile de la afisarea prezentei dar nu mai mult de 7 zile pentru inmanarea actelor de procedura la sediul; instantei tribunalului ploiesti.sectia penala camera xx in zilele lucratoate intre orele xx - xx.De asemenea mentionam ca in cazul in care fara motive temeinice nu va prezentati pentru comunicarea actelor in termenul de 7 zile actele de procedura se vor considera comunicate in inplinirea acestui termen.
Am cautat numarul dosarului si am gasit ca la ultima judecare a cazului ca solutie pe scurt:

Amană judecarea cauzei şi acordă termen la data de xx.xx.xxxx pentru cand inculpaţii şi partea civilă au termen în cunoştinţă şi se vor cita martorii:eu si inca doi care sunt cu mandate de aducere.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1-ce reprezinta inmanarea plicului cu acte de procedura aferente dosarului xxxx/xx/xxxx (ce contine mai exact)
2-Fiind citat ca martor v-a trebui sa ma prezint la tribunal sau se vor citi doar declaratiile repective si in absenta mea?
VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSURILE
Răspunde
 24-10-2015

Daca s-a emis mandat de aducere va va lua politia de acasa si va va duce la tribunal.
Audierea se va face de catre judecator.
Nu se citeste declaratia data la urmarirea penala.
Răspunde
 24-10-2015
Vizitator
Mie nu mi s-a emis mandat de aducere decat celor doi,Mentionez faptul ca in acea zi am fost luat ca martor asistent de catre politie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.