Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal pentru conducere cu permis de conducere anulat cetatean strain

02-11-2015
Vizitator
Buna ziua!Sunt cetatean german de origine romana,nu mai am cetatenie romana,am fost prins in ianuarie conducand masina unei prietene cu permisul de conducere suspendat ptr depasirea limitei legale.Acum am dosar de cercetare penala,locuiesc in Germania,am primit instiintare sa vin in Romania pt a da declaratii si nu voi merge ptr ca nu am timp.
As vrea sa stiu care sunt consecintele faptelor mele dupa definitivarea dosarului penal,iar in cazul judecatii, de ce pedeapsa sunt pasibil tinand cont ca sunt cetatean german si locuiesc in Germania?Multumesc frumos pt rabdarea de a mi analiza si citi cazul meu!Cu stima!
Răspunde
 03-11-2015

Judecata in lipsa constituie regula in sensul aplicarii unei pedepse cu executare.
Orice judecator stie acest lucru.

Deci, ca sa nu fiti judecat in lipsa trebuie sa va ganditi ce ati avea de facut.

Angajarea de avocat va poate ajuta sa nu veniti in Romania si sa scapati si de inchisoare.

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica ne puteti contacta la datele de mai jos.
Răspunde
 15-04-2017
Vizitator
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi,mia fost anulat permisu pentru alcool am fost condamnat cu executare 8 luni dupa am fost oprit in trafic dups ce mi am executat pedeapsa am fost oprit in trafic oare o sa imi faca un nou dosar pensl sau?
Răspunde
 17-04-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate vi se va intocmi un nou dosar penal, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis. Situatia este destul de delicata in cazul in care aveti un rest de pedeapsa ramas neexecutat, deorece se va retine recidiva.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.