Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Am lucrat la schim valutar si un client mi-a sustras din bani fara ca eu sa vad

05-11-2015

0765622854
popa_loryana89@yahoo.com
Acum 3 luni in timp ce lucram la un schimb valutar a venit un barbat cu 3395 euro sa ii schimbe si dupa ce m-a pus sa ii numar de vreo 3-4 ori,iar m-i dadea iar m-i cerea, ii numara el apoi m-i dadea sa ii numar eu ,mi-a sustras din bani fara ca eu sa imi dau seama si greseala mea este ca ultima oara cand mi-a dat banii eu nu i-am mai numarat deoarece ii numarasem anterior de nenumarate ori si tot 3395 euro erau. Si eu in timp ce verificam banii sa nu fie falsi ,i-am dat contravaloarea in lei sa s-i numere iar el cum i-am dat banii nici nu i-a numarat si a plecat in graba. Mentionez ca i-am cerut buletinul inca de la inceput de cand mi-a pus banii in sertarul de la ghiseu pt a-i schimba dar m-a sucit si m-a ametit incat eu nu am apucat sa ii fac bon fiscal pt ca acesta a plecat imediat. Mie m-i s-a parut ceva in neregula dupa plecarea lui asa in graba fara sa numere banii si sa astepte bonul, am facut imediat casa si am descoperit lispa in gestiune de 7920 lei echivalentul a 1700 euro. Si apoi am cerut inregistrarile video ale camerei de supraveghere si am vazut cum mi-a sustras din bani. Acum conducerea firmei mi-a facut plangere si sunt cercetata intr-un dosar penal pt delapidare. Pt ca ei cred ca eu am fost inteleasa cu respectivul barbat. Acum eu nu stiu cum sa ma apar si singurele dovezi ale mele sunt imaginile video. Eram singura pe tura si acolo nu exista paznic. Deja am fost chemata la politie acum 3 zile sa dau declaratie. Exact asta am spus si in declaratie. Va rog cine ma poate ajuta cu un sfat cu orice , sunt disperata.
Răspunde
 05-11-2015

0765622854
popa_loryana89@yahoo.com
Patronul este constient ca eu nu am nici o legatura cu individul respectiv dar m-a amenintat inca din ziua aia ca eu o sa fac inchisoare si ca o sa ma aleg cu un dosar penal si cazier si n-o sa ma ai angajeze nimeni niciodata si ca el oricum isi recupereaza banii ca se scade din impozit dar ca asa vrea el sa imi faca rau.
Răspunde
 05-11-2015

Cu cat v-a pacalit?
Problema este ca nu cred ca se va vedea pe filare smenul facut.
Trebuia sa depuneti plangere la politie.
E greu de spus daca veti fi condamnata.
Incercati sa aveti avocat ca sa vada politia ca va aparati.
Fara avocat veti fi fara aparare.
Incercati insa sa aveti angajat avocat puternic si nu orice avocat deoarece politia isi da seama daca aveti avocat slab si il va ignora.
Răspunde
 05-11-2015

0765622854
popa_loryana89@yahoo.com
Se vede pe filmare foarte bine cum sustrage din bani. O se merg maine sa fac plangere la politie. Eu am crezut ca ei trebuie sa faca plangere impotriva aluia dar acum am aflat ca mi-au facut mie. Ce acum este prea tarziu?
Răspunde
 05-11-2015

Daca exista probe (filmare video) cum acea persoana a sustras banii atunci cand a profitat de neatentia dumneavoastra nu ar trebui sa va faceti prea multe griji.

Pentru consultanta juridica si alte sfaturi nu ezitati sa ma contactati.
Răspunde
 05-11-2015

0765622854
popa_loryana89@yahoo.com
Multumesc din suflet pt ca mi-ati raspuns, m-ati mai incurajat putin. Maine merg sa ii fac plangere barbatului astuia dar nu stiu cum se numeste. Si au trecut aproape 3 luni de la intamplarea aceea. Sa fie cumva prea tarziu sa fac plangere? Va tin la curent.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.