Forum avocaţi > Drept penal

Restanta la amenda penala

06-11-2015
Vizitator
Bună dimineață am o amendă penală de 3500 ron din care am 1100 am achitat și restul am făcut să plătesc în rațe timp de 2 ani am mainplatit 1000 ne având de unde nam mai plătit restul de 1400 și acum mă chemat în distanță ce se poate întâmplă și cum să procedez ? Va multumesc
Răspunde
 06-11-2015

Buna ziua,
Avand in vedere ca ati achitat mai mult de jumatate din cuantumul amenzii penale, ati putea fi exonerat de instanta de judecata daca se va constata ca ati fost de buna credinta, neavand venituri ca sa achitati integral amenda. Puteti solicita un termen mai lung pentru a reusi sa mai achitati din diferenta de 1400 lei.
Cu stima,
Răspunde
 14-11-2015

Trebuie sa dovediti ca ati fost de buna-credinta si nu de rea-credinta.
Adica sa dovediti ca nu ati reusit sa achitati tot si sa motivati temeinic.
Faptul ca ati achitat o mare parte este bine dar e greu de spus cum va aprecia instanta ca nu ati achitat in atata timp...
Răspunde
 03-02-2016

Buna seara ,va rog din inima sa ma ajutati,miercuri sotul meu a fost retinut de poliție germana ptr o amenda mai veche,la sectie i au dat un cont unde pot pune bani ptr amenda ,i am pus vineri ,cand vor ajunge bani acestia la ei ,cand il vor elibera ,va rog din inima sa mi da ti un raspuns
Răspunde
 04-02-2016

Doamna, putem face doar presupuneri cu privire la perioada in care va mai fi sotul dumneavoastra retinut. Daca vi s-a comunicat un cont unde puteti depune suma de bani pentru achitarea amenzii si nu este retinut pentru alte fapte inseamna ca ar trebui sa fie pus in libertate in momentul in care se confirma plata amenzii de catre autoritatile germane.
Bafta si numai bine!
Răspunde
 04-02-2016
Vizitator
Multumesc frumos ,cineva de pe acolo i a spus ca in 14 zile ajung bani la ei ,este posibil?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.