Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan

25-11-2015
Vizitator
Buna ziua. In aseara de 24 octombrie 2015 am fost oprit de politie si am fost supus la o testare cu etilotestul. Recunosc ca am consumat alcool,fapt pt care rezultatul testului a aratat o alcoolemie de 0,63. Dupa aceasta,am fost dus la spital pt prelevarea probelor biologice,rezultat pe care nu il stiu inca.
As dori sa va intreb,la ce ma pot astepta?
Mentionez ca nu am avut probleme cu legea,aceasta fiind prima abatere in 7 ani de permis. Mi se poate anula permisul?
Va multumesc anticipat!
Răspunde
 25-11-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Bunaa ziua!

Dacă alcoolemia depăşeşte valoarea de 0.80 mg/l alcool pur în sânge fapta constituie infracţiune iar dacă alcoolemia este sub această valoare, fapta constituie contravenţie şi veti fi sancţionat cu amendă.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-11-2015

Si eu am fost prins de politie cu 0.64 in aer expirat. Am fost dus la probe de sânge si nici azi nu stiu rezultatul. Am fost la rutiera si au zis ca am dosar penal pt infractiune. I-am întrebat de permis si au zis ca încă nu stiu nimic ,au trecut 6 luni de când mi-au retinut permisul. Am vorbit cu polițistul care se ocupa de caz el a zis ca nu stie rezultatul la sânge dar cei de la rutiera au zis ca am dosar penal. Nu mai inteleg nimic. Sânt la prima abatere fără antecedente. Si in legatura cu permisul este anulat sau nu polițistul care se ocupa de caz a zis ca este suspendat doar, cea ce nus as crede încât cei de la rutiera au zis ca am dosar penal cred ca e anulat. Va rog sa mă ajutati , nu stiu unde sa mă adresez pt mai multe informati. La procuror la parchet unde?
Răspunde
 17-12-2015

Daca vei primi condamnare cu executare sau suspendare sub supraveghere permisul ti se va anula in mod cert.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.