Forum avocaţi > Drept penal

Incident

30-11-2015

DomnilOR Avocați, am avut un incident neplăcut ieri seara în drum spre cumpărături seara pe la ora 19:00, intr-o zona neiluminata la o intersecție mica bifurcata ,sotul meu a oprit la stop , sa asigurat, a virat stânga și la o fracțiune de secunda a apare o tânără în fata mașinii încercând sa treaca străda neregulamentar. Sotul meu a vrut sa accelereze și a pus frână brusc deoarece am tipat sa oprească , nevazand-o pe individa...cred ca datorita punctului mort, întunericului și distanta foarte mica.A oprit masina la câțiva mm, nu am lovit-o.Dansa era foarte recalcitranta injurandune, țipând îngrozitor de tare, și voia sa arunce cu tortul în masina, refuza sa plece din fata mașinii și continua sa ne insulte. Sotul meu cred ca era în stare de soc nu spunea nimic si se uita la ea cum tipa. Prima reacție a mea a fost sa o întreb( țipând deasemena , sa fiu sigura ca mă aude) dacă cumva e trecere de pietoni acolo, și nu știm noi...la care dansa îmi pune ca de ce îmi permit sa tip la ea.Atunci am ieșit din mașină nervoasa (sub presiunea creata) și am impins-o cu mana dreapta de umarul ei stang spunandu-I ca sa nu-mi spunamie sa nu mai tip. Atunci sotul meu a ieșit din mașină a pus mana pe ea incercand sa o intoarca si rugand-o frumos sa plece, sa ne lase împace cu tot circul ei. Ne-A amenințat ca ne reclama și soțul meu a spus ca sa o facă dar sa plece.plece.dDupa incident am fost la politie le-am povestit incidentul, gandindu-ne ca cine știe ce poate sa zică și sa-I facă soțului rău la munca, muncind în cadrul armatei.Domnul de la politie a spus sa nu ne facem griji , dacă nu am calcat-o a zis ca nu are rost sa dam declarație. A doua zi ne-am trezit cu politia la ușă ca fiind reclamata (masina fiind pe numele meu). Nu avem antecedente, încercăm să ne ferim de certuri , ne displac total. Acum îmi fac griji sa u care cumva sa zică ca am batut-o , calcat-o ...la ce criza de nervi a făcut , mă aștept sa se și bata singura, numai sa ne facă sa plătim.Am nevoie de sfatul dvs. , vreau sa știu la ce sa mă aștept. Nu Imi e rușine sa-mi cer scuze ca am impins-o, dar mă tem ca dansa nu-mi va acepta scuzele.
Răspunde
 30-11-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Mergeti la politie si relatati intocmai cum s-a petrecut evenimentul.
Dvs. si sotul sunteti 2 persoane care relatati evenimentul. Ea este singura care spune... daca va spune altceva decat ceea ce spuneti amandoi, va trebui sa aduca si un martor care sa sustina cele spuse de ea.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-11-2015

Vă mulțumesc!Însă vreau sa știu dacă sa-mi fac griji ca am impins-o , îmi va face dosar penal pentru atât?
Răspunde
 30-11-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Posibil! Daca va scoate un certificat medico-legal din care sa rezulte anumite leziuni... exista si aceasta posibilitate.
Va recomand sa luati legatura cu un avocat din localitatea dvs. pentru a afla mai multe detalii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-11-2015

Am inteles, mulțumesc pentru răspuns. Toate cele bune!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.