Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal....accident usor

30-11-2015
Vizitator
Bună ziua sunt din buzău și aș dori un sfat de la dvs ....joi dimineață eram cu soțul in masina pe un bulevard unde semafoarele erau intermitente am oprit la o trecere de pietoni noi dar și celelalte mașini și dintr-un sens și din altul.....au trecut pietonii care erau f mulți ptr ca era ora de vârf și am plecat și noi care eram încadrați lângă linia continuă ....după trecere ne-a apărut O fată în stânga mașinii care alerga pur și simplu să prindă un autobuz care era în stație...am lovit-o ușor ca nu aveam viteză ea s-a ridicat și a refuzat să sun la salvare sau la poliție sau să O ducem noi la spital ....cu greu am convins-o să O urce in mașină să O duc la scoala dar tot incercad s-o conving să mergem măcar la cabinetul școlii....acola i s-a facut rău și dna asistentă a sunat salvarea
...între timp ea a recunoscut să se grăbea și nu a trecut regulamentar dar ulterior la spital a apărut cineva care a fost prin preajma când s-a produs accidentul și împreună au declarat altceva precum ca era pe trecere ..fata nu a avut nimic dar a fost internată ptr a fi sub observatie ...am plătit spitalizarea și rețeta (vitamine ) și am dus fata acasă ...mentionez ca soțului i s-a luat permisul dupa care i-a dat O dovada de 15 zile cu drept de prelungire 30.....iar30..până la finalizare.
....bunica fetei a zis ca nu are pretenție nimic iar acum nu mai rasp la tel....va rog sa-mi dați un sfat ....ca nu știu ce să mai fac în continuare ....ne trebuie avocat?.....e bine totuși ca am fost alaturi de fata și plătit spitalizarea ,se poate atașa la dosar ..factura si reteta ...ajuta cu ceva ? ...
Mentionez ca Domnul care a întocmit dosarul a zis la întrebarea pusă de noi,,cum era mai bn ptr noi "a răspuns ca trebuia fiindcă fata a refuzat orice ajutor să o las să plece cu autobuzul..și să sun la poziție ...dar având și noi 2 copii acasă nu am putut face asta ...dar se pare ca nu a fost bine ca am fost alaturi de ea.Va rog sa-mi spuneti ce să fac ....Va multumesc...
Răspunde
 26-12-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, ar fi indicat sa contactati direct un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-12-2015
Vizitator
Bună ziua....ne-am înțeles cumva cu familia feței nu are nici O pretenție în schimb au fost foarte mulțumiți cum i-am tratat...am fost cu fata peste tot la toate controalele ...am plătit noi peste tot ...cu toate ca nu a avut nimic fata am mers unde a zis familia pentru liniștea tuturor....au zis să mergem împreună când ne-o chema la poliție ...O să îi luăm de acasa....cred ca e spre bine....dar cu toate ca nu au nici O pretenție ....nu știu ce se întâmplă mai departe ....dacă noi ne-am împăcat.....ce urmează ....amendă ....permis suspendat ?..pe..cât timp ....Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.