Forum avocaţi > Drept penal

Fuga de politie

01-12-2015
Vizitator
Bună seara , cineva mă acuza de furt pentru materiale de construcții , mergând prin cartier a oprit o mașină lângă mine sa dat jos o femeie și un băiat. Băiatul mă prins de mana , iar fata a sunat la politie sa vina, când am văzut mașină politiei am fugit pe jos , pe lângă o benzina , politia a fugit după mine cu mașina iar după aceea au coborât și au fugit pe jos , mam ascuns sub o mașină nu mă prins ...eu sunt nevinovat nu am furat nimic , însă mam speriat de politie , sunt luate în calcul video de la benzinarie? Nu știu dacă mă văzut la fata , ce pot păți dacă am fugit de politie și nu am stat . Va rog ajutor Mulțumesc anticipat
Răspunde
 02-12-2015

Dacă nu ați comis nicio infracțiune dar ați fugit de politie nu pățiți nimic.
Dacă ați comis furtul respectiv veți răspunde penal.
Faptul ca ati fugit de politie putea duce la arestarea preventiva dacă sunteți vinovat.
Dacă e relevanta filmarea de la benzinărie se poate folosi în procesul penal.
Răspunde
 02-12-2015
Vizitator
Pai filmarea când am fugit ca mam speriat dar nu au zis nimic staii politia absolut nimic , eu incontinuare crezând ca mă fugărește băiatul ăla ..nici de Cum politia ...Am aflat de la un băiat ca ea o sa zică ca mia dat banii împrumut sau ceva de genul și am fugit cu banii , dar eu nu o cunosc nam vazuto în viața mea , și dacă nu are martori ca mia dat nu am făcut nimic la mana cu ea , cică era doar fratele ei când mia dat banii . Dar eu nu am luat nici un ban , ea vrea sa zică ca mia dat banii pentru ca nu avea acte pentru materiale de construcții .așa ia spus băiatului respectiv. Va mulțumesc pentru ajutor mai aștept păreri va rog
Răspunde
 16-12-2015

E confuza situatia.
Daca ei va recunosc puteti avea probleme si daca au gresit.

Trebuie insa sa existe mai multe probe.

Poate aveti alibi.

Daca aveti probleme si va cheama la politie este bine sa mergeti insotit de avocat pentru a nu va crea o situatie mai grea decat ar fi normal si sa ajungeti sa fiti condamnat chiar daca sunteti nevinovat.

Chiar daca politia o sa va zica ca cei nevinovati nu au nevoie de avocat sa nu credeti deoarece tocmai aceeia au nevoie de avocat pentru a nu se ajunge sa fie condamnati din eroare.
Sunt multi prin penitenciare care tipa ca au fost inchisi nevinovati si nimeni nu ii ia in seama.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.