Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal: permis de conducere auto: interzicerea dreptului de a mai conduce.

04-12-2015

In iunie 2015 am fost oprit de politia de frontiera, care a sesizat ca nu aveam asigurarea valabila.(mentionez ca masina este inscrisa pe Anglia). Atunci am declarat,ca nu stiu ce s-a intamplat, ca am asigurarea valabila, ca probabil plata nu a fost finalizata, de nu le apare, din cauza faptului ca nu mai aveam bani pe card. In septembrie am mai obtinut o categorie auto, si tot in septembrie mi-am scos cazierul auto, care era curat. Acum in noiembrie am primit acasa, un fel de citatie prin care mi se comunica faptul ca mi s-a deschid dosar penal si ca in termen de cinci zile sa predau permisul, plus ca nu mai am voie sa conduc pana la incheierea procesului. Imi puteti spune, va rog, ce se poate intampla cu permisul meu? Este posibil sa fie anulat sau suspendat, sau sa platesc vreo amenda ceva? Multumesc frumos
Răspunde
 09-12-2015

Predați permisul și faceți cerere pentru a obține dovada.
Dacă nu primiți dovada nu veți mai conduce.
Încercați sa va angajați avocat care sa va redacteze cererea și sa depună delegație la dosar.
Fără avocat nu prea cred ca aveți șanse sa mai conduceți prea curând.
Cerere trebuie foarte bine argumentata în fapt și în drept.
Adica nu încercați cu tipizate dacă chiar aveți nevoie sa conduceți...
Răspunde
 17-12-2015

Situatia de fapt expusa de catre dumneavoastra necesita o analiza ampla prin prisma dispozitiilor legale . In acest sens este nevoie de mai multe detalii pentru a primi un raspuns juridic in cadrul unei opinii juridice legale.

Pentru consultatii juridice nu ezitati sa ma contactati.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.