Forum avocaţi > Drept penal

Ultraj

17-12-2015
Vizitator
Bună seara doresc sa va prezint un caz, doi bărbați merg la un magazin de electrocasnice sa cumpere un frigider, acestia erau in stare de ebrietate,unul dintre ei avea si copilul de 2ani cu el, vanzatorii nu doresc sa ii serveasca vb urat si ii poftesc sa plece, cei doi se enervează vb si ei urat si angajații magazinul cheama politia, unul dintre polițiști incepe sa vb urat si sare direct sa ii puna catusele barbatului care avea copilul mic de mana, celălalt bărbat văzând asta se enervează ptr ca era vorba de copilul si nepotul lui si ii ia celuilalt politist spray-ul paralizant din mana si pulverizează catre acesta, sunt dusi apoi la sediul politiei unde primesc o amenda si sunt lăsați sa plece acasa. Seara se trezesc cu politia din nou la usa cu mandat de arestare pe numele amândurora, sunt arestati ptr 24 ore, in acest timp sotia unuia dintre ei angajeaza un avocat care zice ca depune cerere de recurs, sunt acuzati de ultraj , trec 48 ore de la recurs si nu se stie nimic daca sa acceptat recursul sau nu, avocatul nu mai răspunde la telefon, intrebarea este daca este normal ca sa primească 2 pedepse in aceeasi zi adica amenda si apoi arest si care ar fi urmarile acestor acte savarsite de cei doi. Cei doi sunt retinuti in continuare in arest
Răspunde
 18-12-2015

În mod normal amenda contravențională nu mai permite pedeapsa penala dacă îmi aduc eu bine aminte.

Sa nu fie însă vorba de fapte diferite.

Nu cred ca vor fi puși liberi în contestație decât dacă au fost sancționați pentru aceeași fapta.
Răspunde
 12-09-2016

buna ziua dom.Avocat 10523/197/2015 judecatoria sfantu georghe. condamnat la pedeapsa 1 an 2 lunii si 28 de zie de doua ori pentru acest caz pentru o simpla vorba intrband pe domnuj judecator din p.n.t codlea daca are dumnezeu si nu ii e frica de dumnezeu am dus termen dreptur taiat fara cumparaturi de magazin va rog uitativa la cazul meu si supunetim ce e de facut ? daca exista lege cu adevarat in tara romaniei

cozac
Răspunde
 31-05-2018
Vizitator
În cazul în care infractorul este condamnat si nu are nimic pe numele acestuia ,ma refer la bunuri cum poti recupera prejudiciul?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.