Forum avocaţi > Drept penal

Hartuire si amenintare fizica,acuzatii false

29-12-2015

sunt hartuit de o persoana telephonic,pe mail si verbal.aceasta persoana mi-a fost "prezentata" la o intalnire ceruta de o persoana fata de care am o datorie in bani.am fost chemat la intalnire fara sa mi se spuna ca va fi si a treia persoana prezenta.in momentul in care am ajuns mi s-a spus de catre persoana fata de care am datoria ca acum am de dat banii acestei personae necunoscute.pe loc am fost amenintat de acea persoana ca voi fi inchis daca nu dau banii dupa care a doua zi au inceput telefoanele din 2 in 2 ore.dupa care s-a trecut la amenintari fizice(care le am inregistrate pe telefon) si etc.astazi deja am primit mail ca va veni la mine acasa si ma va lasa fara picioare.a spus ca nu ii este frica nici de politie nici de altcineva si ca ma sfarteca.mentionez ca aceasta datorie eu nu o am fata de aceasta persoana care este un strain fata de mine ci fata de persoana care mi-a dat intalnire.pe scurt este un "recuperator" si chiar vreau sa fac ceva dar nu stiu ce.nu cunosc nici un avocet dar am nevoie de unul.cine ma poate ajuta va rog.de asemenea am reusit sa aflu numele si identitatea recuperatorului si dresa de mail.
Răspunde
 30-12-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Trebuie sa depuneti plangere penala la sectia de politie de care apartineti.
Pastrati toate mesajele de pe telefon, ca probe, precum si mailurile pe care vi le trimite.
Cu acestea veti face dovada amenintarilor.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.