Forum avocaţi > Drept penal

Defaimare, amenintare..

05-01-2016
Vizitator
buna ziua, La multi ani ! tuturor de pe acest forum ,
Am o problema foarte mare si va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat daca mai mult nu se poate ,
Acum vre o 10 ani am avut o relatie cu o colega de servici ( era, este maritata) ea ma abordat de cateva ori bune la care eu am refuzat mereu , pana intr o zi in care am zis ok sa bem cafeaua acea care o tot pomeneste .. numa ca de la cafea sa ajuns foarte repede unde era de asteptat sa ajungem ...ne am intalnit de cateva ori pe o perioada de cateva luni , intre timp sotul ei a aflat de ce se intampla , lucrand impreuna a adunat cativa colegi si sub pretextul k avem ceva de luat de la " sefu" de acasa am plecat cu duba spre casa sefului ajuns acolo , in strada am coborat toti unde au inceput sa ma impinga si sa ma loveasca care cum apucau ( 3 persoane , soferul plecand spunanad k nu vrea sa asiste ) am fost amenintat injurat scuipat mi s a spus k ma vor omora si ma vor transa ca pe un porc de craciun nu sa intamplat pentru ca in 10 min a aparut alt coleg care ma scapat de la macel, am plecat inapoi la serv unde am fost injurat de tot personalu pt isprava facut .. intre timp lunile au trecut tot acolo lucram si tot injurat si scuipat eram ,am plecat in Anglia pt 1 an am lucrat m am reintors si m am angajat in acelasi loc ( o prostie f mare din partea mea) injuriile au continuat dar nu asa rau am zis k o merit k am fost prost si am cedat vraji femei.. intre timp am plecat din nou in Anglia unde locuiesc
Problema este k defiecare data cand ma intorc in oras care este Sinaia, sunt injurat scuipat amenintat cu bataia si cu moarte de oameni care ii cunosc si oameni care nu ii cunosc am povestit pe f scurt sunt f mult alte intamplari sa aruncat cu acid pe mine ( pe haine) au incercat sa ma loveasca cu masina va spun sincer imi este teama sa ma intorc in Romaniadesi doru de tara nu t lasa cand ma intorc in tara trebuie sa am masina neaparat si sa nu umblu prin orasul Sinaia k nu se stie ce se poate intampla de bine in nici un caz , imi cer scuze pt greseli de ortografie daca sunt ,
Răspunde
 08-01-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Puteti depune o plangere la parchet pentru amenintare, hartuire, loviri, alte violente.\

Dar, trebuie sa stiti ca aceasta plangere se poate formula, pentru a fi admisa, numai in maxim 3 luni de la data savarsirii faptei.
Deci, pentru ceea ce s-a intamplat acum 10 ani, acum 1 an, la acest moment nu mai are rost sa depuneti plangerea.
Dar, pentru fapte ce s-au intamplat recent puteti formula plangerea, De asemeni, puteti sa veniti in tara, si la prima fapta de acest gen, depuneti imediat plangerea la parchet, facand referire si la faptele petrecute in trecut.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2016

Este imperios necesar sa strangeti mijloace de proba pentru a putea dovedi faptele penale savarsite fata de dumneavoastra.

Pentru consultatii juridice ma puteti contacta telefonic la numarul de telefon afisat mai jos.
Răspunde
 08-01-2019
Vizitator
Va rog să mă ajutați cu o problema
Am o relație cu o colega de servici si cand a aflat sefa mea ma amenintat cu transferul in alt compartiment cu salar mult mai mic si alta functie sub pretextul ca directorii mari cer asta.Lucrez la institutie de stat si nu am încurcat serviciul cu problemele personale adica nu a stiut nimeni ca suntem impreuna decat atunci cand i am spus șefie.De atunci doar probleme.Va rog să mă ajutați ce sa fac !
Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.