Forum avocaţi > Drept penal

Sunt victima unei agresiunii fizice

12-01-2016
Vizitator
Buna ziua. In urma cu exact o luna am fost victima unei agresiuni fizice. Aflandu-ma la fosta mea iubita in vizita am fost bătut cu un par de către fostul ei soț. El nu locuiește la adresa la care am fost eu in vizita. A fost chemat de către sora fostei mele iubite. Am depus plângere la politie si acum aștept. Nu îmi permit un avocat. Ce se va întâmpla? Multumesc
Răspunde
 12-01-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Se vor face cercetări. Veți fi chemat la declarați atât dvs cât și agresorul precum și martorii existenți. Ați fost la la IML pentru a vi se elibera un certificat medico-legal?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-01-2016
Vizitator
Am fost la I.M.L, Am obținut certificatul medico legal cu 12-14 zile îngrijire medicala. Am depus plângerea si am fost chemat si la declarație in data de 5 ianuarie. Menționez ca martori sunt doar fosta mea iubita ,sora acesteia si echipajul de politie care a sosit bineînțeles după ce eu am fost bătut. După ce ș vor face cercetările bănuiesc ca va fi un proces. Va rog sa ma îndrumați cum si ce trebuie sa fac. Multumesc
Răspunde
 12-01-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă pronunță o soluție de clasare dvs ceți fi interesat să atacați acea soluție cu plângere la prim-procuror și, eventual, la instanța de judecată. Dacă agresorul va fi trimis în judecată instanța va hotărâ ce soluție va pronunța.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-01-2016
Vizitator
O sa mi se dea un avocat din oficiu? Sau o sa pot găsi un avocat pe care sa il plătesc din daunele primite? Întreb,chiar nu stiu. Nu am avut de afacere niciodată cu politie,tribunal,etc.... Va mulțumesc mult pentru toate informațiile primite.
Răspunde
 12-01-2016
Vizitator
Avocat din oficiu se da doar daca il cereti si va incadrati pentru ajutor public judiciar (trebuie sa aveti venituri ft. mici).
In rest, foarte putin probabil sa gasiti un avocat sa accepte sa il platiti din daunele primite. De obicei se plateste un onorariu inainte.
Răspunde
 23-03-2019
Vizitator
Buna ziua, acum cateva zile am fost victima unei agresiuni, s-a facut plangere la politie, s-a intocmit dosar penal, eu am fost internat la urgente unde in urma investigatiilor am dubla fractura de mandibula si am fost operat pt prinderea mandibulei. Acum agresorul vrea sa ne impacam si sa imi plateasca toate daunele ca sa imi retrag plangerea. Care ar fi calea legala de urmat daca ma gandesc sa ne "impacam" si sa imi retrag plangerea. Va multumesc anticipat pt ras
Răspunde
 24-03-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Iulian2qt a scris pe 23-03-2019:
Buna ziua, acum cateva zile am fost victima unei agresiuni, s-a facut plangere la politie, s-a intocmit dosar penal, eu am fost internat la urgente unde in urma investigatiilor am dubla fractura de mandibula si am fost operat pt prinderea mandibulei. Acum agresorul vrea sa ne impacam si sa imi plateasca toate daunele ca sa imi retrag plangerea. Care ar fi calea legala de urmat daca ma gandesc sa ne "impacam" si sa imi retrag plangerea. Va multumesc anticipat pt ras
In situatia in care doriti sa va impacati, dupa ce veti primi daunele solicitate, va trebui sa dati o declaratie in fata organelor de urmarire penala prin care sa precizati ca a intervenit impacarea partilor. Este de preferat ca plata daunelor sa se efectueze in fata unui notar sau a organelor de urmarire penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.