|
16-01-2016 |
 | Daniela44
|
| Buna ziua,am scris pe mail la jud sect 4 si am cerut si un formular,spunand ca nu vreau acum sa deschid dosar si chiar ca daca se ia anulez.m-am trezit cu dosar deschis,dupa un mail,acuzata ca nu am semnat hartiile,nu am stiut macar ca am dosar,cand s-a judecat,ba mai mult,nici fostul sot care m-a agresat nu stia,fiind ca o anulare,insa tot eu,victima,am fost pusa scrie sa platesc avocat la fostul sot 260 lei,asta la ordin de protectie,care e scutit de taxa si apoi eu nu am venituri,ci o pensie alimentara mica,am si hernie si starul nu ma ajuta.cum sa platesc eu victima,avocat unui infractor?care e legea asta,acum ce pot face,daca e lagal,pare ca m-au pacalit si apoi eu chiar nu am vreo vina.La divort nimeni nu mi-a platit mie avocat,cum sa platesc eu altuia la un ordin de protectie?ce proceduri sunt astea?e drept asa?eu nu am bani.si sunt si victima,apoi nu am cerut dosar ca semnam si daca cred ei ca nu era semnat de ce nu m-au chemat? | |
|
|
|
18-01-2016 |
| Trebuia sa angajați avocat. Necunoscand procedurile nu v-ați putut descurca în mod legal. | |
|
|
|
18-01-2016 |
 | Daniela46 Vizitator |
| chestia cu angajat avocat e mai grea,daca spusn ca nu am venituri si nu am nici de taxa de 260 pusa abuziv,asta e problema,nu stiu de ce toti te indruma sa ti pui avocat,daca aveam bani puneam,dar stiam ca ordinul de protectie e scuztit de taxe.si cu avocatii e cam la fel,am avut mai multi,toti m-au furat si nici n=au mai venit.nu am incredere in legi si avocati.cine o avea?intrebarea mea era ce fac acum ca am 3 zile de vineri si mi s-a deschis abuziv dosar,vreau sa stiu ce lege te pune sa platesti avocat partii care te=a agresat,ce nr e legea si cum s-a calculat cuantumul.si daca pot face langere penala si unde.eu taxa la stat n-o platesc ca sunt fara venituri si nu am vrut dosar,iar daca nu am stiut de termen si partile nu s-au prezentat de ce si ce sa platesc?eu atata am pemsia alimentara.si o anulare si un mail trebuie facut cu sitarea partilor,asa nu afla nimeni si nu vine cu avocat si se face jocul avocatesc de a ti se fura banii.e caz penal.deci ce se poate face.si cum poti semna un mail in care doar ceri ceva?la orice mail la judecatorii ti se si deschide dosar si nu esti anuntat?apoi chiar daca esti in strada esti pus se paltesti?eu am copil mic,nu am bani de taxe si avocati,reclamam ca mi se facuse un rau mie.De aici pana la a fi eu infractor si a mi se cere bani catre stat,ca statului putin ii pasa ca n-am ce manca,nu da locuri de munca si bani la copil si medicamente,ar vrea statul bani am vazut si de la cei care nu au venituri. | |
|
|
|
18-01-2016 |
 | Daniela Vizitator |
| Fara suparare, dar daca nu aveti incredere in legi si avocati, daca nu ati observat ati publicat intrebarea pe un forum de AVOCATI :) Ideea este ca nu traim in anarhie, Romania este un stat de drept care functioneaza cu legi.. si destul de acceptabil in ultimul timp comparativ cu altele. Daca vreti sa va convingeti, intrebati-i pe cei care s-au dus la munca prin alte state si se intorc cu coada intre picioare. | |
|
|
|
18-01-2016 |
| Dacă nu aveți venituri puteați cere avocat din oficiu. Va putea ajuta. Nimeni nu e obligat sa angajeze avocat dar fără avocat se pierd procesele de fel. Avocatul poate ajuta pe cei care nu au dreptate sa câștige procesul. Unii oameni știu aceste lucruri...alții nu... | |
|
|
|
20-01-2016 |
 | Daniela44 Vizitator |
| cred ca nu s-a inteles,eu nu am vrut procesul si mi s-a pus abuziv termen fara sa stiu.nu ma exprim eu bine?nu mie imi trebuia avocat,s-au dat taxe mie ca nu am fost citati si nici el nu a stiut si s-a consideratca el nu are avocat adica pe al lui sa il platesc.de ce pe al lui?si de ce a aparut un avocat fara sa fie cerut.la ordin de protectie e fara taxa,eu nu am vrut avocat,intrebarea e de ce am fost obligata fara sa stiu sa platesc taxa celuilalt care nici el nu stia.el trebuia sa si puna.cat despre legi eu am dat un mail in care ceream formular.daca asta inseamna ca vreau sa deschis dosar nu stiu cum merg legile,cred ca am fost prostita.si la o anulare esti citat sa vii.de unde stiu eu ca a fost la sedinta neceruta de mine vreun avocat?si ce sa platesc?o anulare?isi putea pune fostul sot,lui i s-a cerut.de cand si ce lege spune sa ii platesc eu lui avocat?ca la divort el mie nu mi-a platit avocat.cred ca lumea nu se concentreaza si nu citeste.ati inteles cu totul pe dos dar toti. | |
|
|
|
20-01-2016 |
 | Daniela44 Vizitator |
| si pe langa ca nu am fost citati ca el avea avocat si venea,se vede ca am fost lucrata,toti care voribiti daca nu ati fi stiut care e termenul procesului cum stiti cand veniti?si daca nu am venituri si copil mic si doar pensie din ce sa platesc,am spus clar la ei ca nu acum deschid.adica nu am venituri dar mi se cere sa ii platesc celui care m-a batut avocat si nici nu stim termen,citatii nu primim.e asta dreptate?dar cei care nu au venituir sub care lege trebuie sa plateasca avocatul celui care i-a facut rau daca nu am stiu de proces?vreau nr legii.si cum au stabilit cunatumul,ca toata lumea se da stiutoare. | |
|
|
|
20-01-2016 |
 | Daniela Vizitator |
| Ii platiti avocatul pentru ca a avut cheltuieli de judecata cu avocatul. Cine pierde procesul, plateste cheltuielile. Simplu. Asa e in toata lumea. | |
|
|
|
22-01-2016 |
 | Daniela44 Vizitator |
| imi pare rau,nu a avut nicio cheltuiala cu nimeni,nici nu a fost citat,daca nu stiti problema nu vorbiti.nu a venit macar si i-a fost pus avocat din oficiu,dar de fapt nici nu stia si nici eu de proces,chiar nu se intelege ca s-a deschis un proces abuziv,fara ca eu sa cer asa ceva.Ce cheltuieli a avut el daca nici nu a venit la proces?nici nu stia si nici eu.s-a deschis ca sa dau eu bani.si daca nu am avut semnat nu e act nul?nu am fost citata nici sa vin sa semnez,dar s-a mintit.asa ca daca nu e semnat de mine,nu am fost citati,nu a cheltuit nimeni nimic de ce sa platesc eu la stat un avocat pe care nu l-a cerut nimeni si mai mult,intr un proces nul care s-a anulat ca nesemnat?de ce s-a deschis dosar?eu am clar ca nu vreau acum.ei nu au tinut cont.Acum ati inteles.?dvs ati fi platit pt ceva ce nu cereati si avocatul unuia care v-a agresat si daca nu atiati ca aveti proces?ia spuneti,plateati la stat un avocat pt nimic daca ati avea si doar pensie alimentara? Iar pt dl avocat,nu toti avem bani de avocati,mai ales ca ordinul de protectie e scutit de taxe.De unde sa stii ca agresat fiind ceri un formular ,ti se deschide un proces in care se minte si la final fara sa stii ca a fost procesul esti pus sa platesti la stat nu la parat,un avocat din oficiu cat pensia pt copil?cei destepti sa raspunda ca vad ca e o doamna care sune ca a cheltuit agresorul si trebuie sa platesc eu lui ceva.el ar trebui mie sa mi dea caldura la copil,la proces nu a dat nimic ca nu stia,doamna,iar statului pt ce sa ii dau eu si daca nu am venituri,daca cei de la judecatorie au deschis dosar dupa o cerere nesemnata si nedorita?sunteti desteapta,ce mai spuneti?nu vreti sa platiti dvs?e aceeasi situatie.si nu va suparati,sunteti avocat?eu ceream sfatul avocat dar care sa nu mi spuna doar ca vrea bani,ca ordinul de protectie e scutit de taxetocmai ca e pt oameni in situatii grele. | |
|
|
|
22-01-2016 |
 | Daniela44 Vizitator |
| si daca sunteti asa desteapta,nu am pierdut niciun proces,nici nu am vrut proces,s-a judecat unul anulat,un act nul ca nesemnat.eu nu am pierdut,asa ca acum ia spuneti daca nu am pierdut de ce sa platesc ceva la stat?ca a vrut judecatoria abuziv?ia raspunde acum.poate tu ai pierdut procesul,eu nu. nemaipunand ca pe cel de divort nu l-am pierdut si el nu mi-a platit avocatul si cheltuielile.dar acum chiar nu au fost cheltuieli,vrea statul sa ma fure.plateste tu,vad ca nimeni nu tine cu victimele abuzurile.si dle avocat care va ganditi doar la bani,stim ca la procese trebuie avocat,am mai avut procese,dar nu tot timpul ii si avem.daca erati o mama singura si bolnava si agresata nu mai vorbeati asa dle avocat de mai sus.inafara sa cereti bani,si nu numai pe acest site si sa dati povete dar nu ce se intreaba,nu spuneti decat ca vreti bani.deja stim,stim si ca se iau bani si judecati nedrept.Ca eu de exemplu am fost furata de avocati si nu m-au ajutat deloc. | |
|
|
|
22-01-2016 |
| Buna ziua! Puteti face o cerere prin care solicitati sa fiti scutita de la plata acestei taxe, motivand faptul ca nu aveti venituri ( si aratati acest lucru), precum si starea dvs de sanatate (si depuneti inscrisuri care sa ateste starea de sanatate). De asemena, aratati ca nu v-ati prezentat personal pt depunerea ordinului de protectie, ca nu a fost semnat de dvs. si ca nu ati avut cunostiinta de existenta acestuia. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |