Forum avocaţi > Drept penal

Penal

27-01-2016
Vizitator
Buna ziua am fost si eu anchetat intrun dosar de alba neagra ca martor si participant la jocul alba neagra.. Problema este ca persoana care a organizat jocul este acuzat de tilharia dupa cum au spus reclamantul ca ia zmuls banii din mina si nu a jucat alba neagra..eu am declarat exact cum sa intimplat ca pers a jucat de buna voie si nu ia zmuls banii din mina...am spus adevarul.. Dar anchetatorul ma trecut in dosar complice la jocul alba neagra..dar eu am o suspendare si termen de incercare pt furt ce se poate intimpla cu mine in situatia de fata multumesc
Răspunde
 27-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa va asigurati o aparare eficienta, pentru ca in cazul in care veti mai primi o condamnare, vi se va revoca suspendarea executarii pedepsei pe care o aveti in prezent.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2016
Vizitator
Dar eu am fost citat ca martor precum ca nu ia zmuls banii si au jucat de buna voie si eu eu leam dat bani perdutii inapoii dar pe mn mau trecut ca participant la jocul alba neagra se poate sa ma acuze si pe mn eu ce pot patii daca am participat la joc si nu am organizat eu jocul
Răspunde
 27-01-2016

Dacă sunteți complice la tâlhărie e grav de tot pt dvs.
Daca aveți o pedeapsa cu suspendare se va revoca după condamnare.
Trebuia sa mergeți cu avocat la audiere și poate evitați aceasta situație.
Acum va fi foarte greu...

Depinde și care sunt probele în acuzare.

Pe înșelăciune se putea rezolva amiabil dar pe tâlhărie nu se poate.
Răspunde
 27-01-2016
Vizitator
Nu sunt complice la tilharie doar ca am jucat la jocul alba neagra organizat de el.. Eu am dat banii inapoii persoaneii care a jucat si am dat o declaratie in calitate de martor precum ca pers respectiva a jucat pt ca organizatoru a luat banii si dupa a plecat defapt a fugit iar ceii de la politie au decis ca e tilharie in schimb suntem mai multii martorii care putem dovedi ca noi jucam alba neagra..iar pe mn la declaratia pe care am dato mau trecut ca am fist complice la jocul alba neagra dar nu si la tilgarie...pina acm de cite orii am fost luatii neau incadrat pe legea 66 dar acm nu stiu ce se poate intimpla
Răspunde
 27-01-2016
Vizitator
Iar eu cel intrebarea mare o am daca din martor si participant la alba neagra daca imi pot schimba rolul de martor in inculpat sau orii ce alt ceva?
Răspunde
 28-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca exista suspiciuni ca ati participat la comiterea acestei infractiuni, se poate schimba calitatea de martor in suspect, ulterior in inculpat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-01-2016
Vizitator
Da dar suspect de alba neagra asa am fost trecut in dosar sau in declaratie plus ca nu au probe nicii pt tilharia de care e el acuzat doar declaratia persoaneii care a pierdut noii avem ibregestrare video ca sau jucat si nu a fost o alta fapta inafara de alba neagra
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.