Forum avocaţi > Drept penal

Dosar Penal cu societate civila

12-02-2016
Vizitator
Buna ziua,

Ca si informatie pentru ca nu cunosc ce am de facut sa imi pot recupera un bun personal retinut ca masura asiguratorie la ancheta ce s-a incheiat de aprox 2 ani.
Tribunalul nu m-a instiintat cum imi pot recupera bunul sau daca pot vreodata.
Am fost trimis in judecata de procurorii anchetei in urma unei sesizari la politie de catre firma la care am muncit ca am incalcat regulamentul intern si m-am folosit prin aceasta in scop personal, drept pentru care am fost anchetat si condamnat penal fara executare. Firma respectiva practic nu m-a dat in judecata, ci doar sesizarea la politie dupa care au dat politiei ce a fost necesar anchetei si nimic mai mult, nu au mai participat mai departe la tribunal, chiar tribunalul mai avea nevoie de ceva informatii de la firma si le-a trimis o instiintare la care nu au dat niciun raspuns si nici prezentari nu au avut la nicio sedinta din 3-4 cate au fost.
Eu la randu-mi am incercat sa-i contactez pe reprezentantii firmei dupa ce am primit completa decizie, sa discutam despre prejudiciul mentionat...ei nu au solicitat expres, doar la insistentele procuraturii au mentionat o suma oarecare desi nu aveau cum sa justifice in mod clar, dar a fost acceptata suma...iar de la momentul anchetei in desfasurare, firma nu a mai pretins sau sa intervina ca nu e in ordine ceva...nici nu au fost interesati mai departe, indifernt de ce decizie lua tribunalul, ei pur si simplu au vrut sa ma prinda politia si nimic mai mult si nu mi-au raspuns la mail pe aceasta tema, ma ignora si nu au niciun interes pentru prejudiciu.
Am marea rugaminte sa ma sfatuiti, cum sa procedez mai departe sa imi recuperez bunul oprit ca masura asiguratorie?
Cu multa stima,
Răspunde
 02-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Plangerea facuta de societate este actiunea lor impotriva ta. Asa ca te-au dat in judecata. Daca bunul a fost folosit la savarsirea faptei nu il mai poti recupera fie el personal sau nu. Este al faptuitorului si a fost folosit la savarsirea infractiunii bunul este confiscat. Si nu in ultimul rand daca bunul nu a fost folosit la savarsirea infractiunii atunci angajeaza-ti avocat. Nu-ti poate raspunde nimeni in mod competent si complet daca nu vede probele, acuzarile, etc din dosar.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-03-2016
Vizitator
Multumesc pt amabilitate!
Da, as angaja un avocat dar numai in conditiile in care aflu ceea ce ma interesa exact.
Nu imi permit un avocat doar sa imi spuna ca nu pot recupera nimic.
Bunul NU a fost parte la savarsirea infractiunii, este autoturismul personal si a fost ca asiguratoriu pt prejuduciu creat, cum am mai spus firma respectiva nu a mai dorit sa intre in contact cu mine sa aranjam cum facem cu prejudiciul si asa a ramas...despre asta este vorba, alte idei despre ce este in dosar nu cred ca mai conteaza, tot cazul este completat si definitiv. Din acest motiv intreb ce as putea face sa stiu daca se poate recupera sau nu. Multumesc frumos!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.