|
13-02-2016 |
 | Alex Vizitator |
| Buna seara! Am fost bătuta de fostul iubit intr un loc public pe motivul ca nu mai vreau sa am treaba cu el. Am înregistrare video cand primesc doi pumni in cap! Credeți ca rezolv ceva in instanța? Mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
13-02-2016 |
| Puteți obține despăgubiri civile. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
13-02-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Formulati o plangere penala impotriva fostului iubit pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente. Ati scos certificat medico-legal? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-02-2016 |
 | Alex Vizitator |
| Da, pe 17 se eliberează certificatul, dar nu stiu cate zile o sa mi dea.. Am fost la poliție am facut plângere! Trebuie sa aștept eliberarea certificatului si sa ma duc iar la poliție . | |
|
|
|
14-02-2016 |
| Buna ziua! Este foarte bine ca ati formulat plangere la politie si ca ati mers la IMl pt obtinerea certificatului medico-legal. Cand intrati in posesia acestuia duceti si la politie o copie.
| In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-02-2016 |
| Certificatul medico legal este important pentru stabilirea cuantumului despăgubirilor materiale și morale. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
14-02-2016 |
 | Alex Vizitator |
| Cei de la poliție mi au spus " cu 2 palme nu ajungi in instanța " cand pe filmare se observa clar ca sunt 2 pumni.. Aștept sa se elibereze certificatul sa vedem cum sta treaba | |
|
|
|
16-02-2016 |
| Cam tot aia este... In penal nu rezolvati nimic. | |
|
|
|
16-02-2016 |
| De locuit ati locuit impreuna ? De cand v ati despartit ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
16-02-2016 |
 | Alex Vizitator |
| Am 20 ani, nu am locuit împreuna! A fost o relație "pe ascuns" nu ne am afișat decat foarte putin. Oficial ne am despărțit in luna Iulie, dar ne am Mai întâlnit de câteva ori | |
|
|
|
17-02-2016 |
 | Alex Vizitator |
| |
|
|
17-02-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Fapta fostului iubit se incadreaza in limitele infractiunii de loviri sau alte violente (art. 193 alin 2 CP), fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-02-2016 |
 | Alex Vizitator |
| Cam cat o sa ma coste serviciile unui avocat? Aproximativ întreb .. Am șanse sa câștig in instanța? | |
|
|
|
01-03-2016 |
 | Dragos Vizitator |
| Despăgubirile civile variază între 400-600 lei pe zi de spitalizare parca | |
|
|
|
01-03-2016 |
| Luati legatura cu un avocat. Nici unul din colegii mei si inclusiv eu nu va putem spune onorariul fara a va vedea actele din dosar. Este ca si cum am da diacnostic fara pacient ! Onorariile sunt confidentiale si privesc fiecare cauza in parte avand in vedere complexitatea, durata, probele, etc. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
01-03-2016 |
| Dacă vreți sa angajați avocat ar fi bine sa meargă la dosarul penal. În civil puteți câștiga dar tot e bine sa vadă avocatul dosarul penal. Procesele se judeca pe baza de probe. Nu este scump genul acesta de proces. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |