Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Retinere PC art.336, extindere cercetare sub suspiciune de influentare a declaratiilor, declin PCAB

15-02-2016

Buna ziua,
In urma cu ceva timp, datorita unui eveniment rutier la care eu si prietena mea am declarat ca ea a condus autovehiculul (aceasta nefiind de fata in momentul evenimentului ci ajungand la scurt timp dupa sosirea echipajului rutier) am reajuns la Serviciul Rutier, pentru ca prietena mea sa isi schimbe declaratia si a nu intra sub incidenta marturiei mincinoase, la indemnul unei doamne avocat.
Toate bune si frumoasa pana cand suntem chemati amandoi,(declaratia mea ramanand intre timp neschimbata; decat prietena a retras si a spus ca nu a condus ea, eu nu am mai fost intrebat nimic intre timp) in cazul meu fiind extinsa cercetarea sub suspiciunea de influentare a declaratiilor. Motivul? Dna avocat in lipsa totala de inspiratie probabil, impreuna cu prietena mea, au declarat urmatoarele: "Nu am condus eu ci prietenul meu. Am declarat anterior ca am condus eu LA RUGAMINTEA PRIETENULUI MEU."

Am mers, am declarat personal ca nu eu am rugat-o pe prietena mea sa declare asa ceva ci chiar ea a fost cea care mi-a propus sa declaram astfel. Eu fiind speriat si dezorientat, m-am conformat.
Prietena mea a sustinut argumentele mele insa la remarca organului de cercetare cum ca anterior, a declarat ca eu am rugat-o, intreband de ce a declarat astfel, probabil din aceeasi lipsa de inspiratie ca si a dnei avocat a declarat ca dna avocat i-a spus sa declare astfel, refuzand practic sa stinga vina si pasand mingea la dna avocat in teren, fara sa isi dea seama de consecintele juridice produse.
Trimis inapoi la parchet.
Merg astazi la parchet intrucat au trecut 2 luni de zile de la "colectarea" declaratiilor, curios fiind de rezultatul declaratiilor individuale.
Raspuns: Declinarea dosarului catre PCAB.
Cel mai probabil pentru cercetarea dnei avocat intrucat nici eu nici prietena mea nu detinem functii publice/juridice/judiciare, argument sustinut de dna grefier, care, presupune ca poate dna avocat stia de marturie mincinoasa, bla, bla bla. Nu am inteles mare lucru si oricum nu imi vine sa cred cat de tare se poate invarti pe langa subiect dosarul meu petru art.336 NCP, oricum ireal, intrucat rezultatele recoltarilor biologice au fost in limita contraventiei.

Intrebarea 1: La ce sa ne asteptam in viitorul apropiat?(prietena mea va fi chemata si la PCAB pentru sustinerea sau schimbarea declaratie, etc?)
Intrebarea 2: Cum poate prietena mea sa "dreaga" aceasta acuza catre dna avocat? Cu alte cuvinte sa renunte la partea in care a spus fara sa isi dea seama ca dna avocat a sfatuit-o astfel.
Intrebarea 3: Cum ramane cu dna avocat?

Mii de multumiri.
Răspunde
 02-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Nu inteleg? Cum adica "a invatat-o" avocata ? A fost incapabila sa raspunda la intrebarile org de cercetare penala? Voi de cate ori v-ati schimbat dclaratiile? Sunteti minori?

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.