Forum avocaţi > Drept penal

Vatamate corporala grava

16-02-2016
Vizitator
Am fost lovit de un om.Iar eu la rândul meu l-am lovit.A fost internat intre 25-30 de zile si pe certificat scrie ca ia fost perferorat plămânul de o coasta.Asta sa întâmplat in 2012.Judecarea a început in noiembrie 2014.Eu in 2013 am primit o pedeapsa cu suspendare de 6ani ..pana in 2019.Ce pedeapsa as primii acum?Si ce cai de atac sa folosesc pentru a fii bine.Mentionez ca ne-am împăcat dându-i o suma de banii ceruta ,in fata avocatului.I-am plătit spitalizarea.Judecătorul ne-a zis ca ne vom judeca pe noul cod penal.Mentionez ca el este apt de munca de la 2zile dupa accident.Certificatul afoat cumpărat cu banii.
Răspunde
 16-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Avand in vedere numarul de zile de ingrijiri medicale, veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, a carei pedeapsa este inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda.
In astfel de cazuri, impacarea partilor inlatura raspunderea penala numai daca aceasta intervine pana la citirea actului de sesizare a instantei.
In cazul dvs., daca s-a ajuns la judecarea fondului, vi se va aplica o pedeapsa, iar in ceea ce priveste prima condamnare, vi se va revoca beneficiul suspendarii executarii pedepsei, cele doua pedepse se vor contopi, urmand ca pedeapsa finala sa se execute in regim de detentie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2016
Vizitator
Buna ziua! In urma cu 8 luni am fost victima unui accident de masina.Soferul a adormit la volan.Am suferit o operatie pe coloana.Am depus la dosar certificat cu 130 de zile de îngrijiri medicale.Am fost la audieri si poliţistul a zis ca soferul nu are nici o vina si ca nu-i ia carnetul pentru ca nu sunt urme de frână. Normal ca nu sunt pentru ca soferul a adormit.Soferul zice ca nu are nevoie de avocat pentru ca politia i a spus ca este nevinovat si nu-i ia carnetul si nu plateste nimic.Ce pot sa fac eu in cazul acesta? Pot sa mut dosarul in alta parte?Soferul este convins ca nu i se intampla nimic... are bani.
Răspunde
 21-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ati depus plangere penala impotriva soferului pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa? Dvs. unde va aflati in momentul producerii accidentului?
Trebuie sa va asigurati o aparare eficienta pentru a nu risca sa se retina culpa exclusiva a dvs sau culpa comuna, din moment ce, din cele relatate, reiese culpa conducatorului auto care ar fi adormit la volan. Desigur ca vor fi avute in vedere mai multe circumstante, iar fiecare detaliu din dosar are importanta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2016
Vizitator
Da am depus plângere. Eu am fost pasager dreapta fata.Soferul in prima declaratie a spus ca accidentul s-a produs datorita oboselii.Adevarul! Acum la a doua declaratie a spus ca nu a fost atent pentru ca a vrut sa-mi arate mie ceva pe telefon.Minciuni!!Si din ce am vorbit cu altii...din politie,au spus ca trebuia sa-i ia carnetul atunci si ii dădeau o dovada.Dar are carnetul.Plus ca a mintit la politie ca eu sunt bine si nu am nimic si eu eram in spital operat.Multumesc pentru raspuns!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.