Forum avocaţi > Drept penal

Accident rutier

17-02-2016

Buna ziua,se poate o persoana sa faca accident cu victima si sa mute si masina de la locul faptei si politia sa zica ca a procedat coret.chiar daca accidentul s-a produs langa trecerea de pietoni.ce as putea sa fac in momentul de fata ... Plus cand am cerut copie dupa dosarul de la procuratura imediat politia rutiera vrea sa inchida dosarul.nu am cum sa ma incadrez in timpul de 20 de zile pe care pot face contestatie.in 2013 sa intamplat accidentul si abia in 2016 cand am facut plangere impotriva politiei rutiere sa platit expertiza si a si venit.multunesc anticipat
Răspunde
 18-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca ati formulat plangerea la 3 ani dupa producerea faptei, plangerea este tardiv formulata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-02-2016
Vizitator
Buna ziua
Daca prim procurorul mia zis ca mi se elibereaza dosarul in termen de 20 de zile ca sa pot sa ma apar si deja a trecut termenul si dosarul tot nu mi-l da ce as putea face in situatia asta. As putea sa fac plangere undeva .multumesc anticipat
Răspunde
 25-02-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Să înțeleg că ați făcut plângere la prim-procuror și acesta v-a spus că soluționează plângerea în 20 de zile (obligație pe care o are conform art. 338cpc)? Dacă nu a soluționat în acest termen, aveți dreptul să faceți plângere direct la instanța de judecată. Dacă v-a fost comunicată soluția, aveți dreptul să faceți plângere la instanța de judecată în cel mult 20 de zile de la comunicare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-02-2016
Vizitator
Am cerut copie dupa dosar si mi-a fost aprobata in scris de catre prim procuror si procuror,ca termen a fost pana pe 22.02.2016 dar cand am fost sa o iau a zis ca rste gata pe 30 de un functionar de la parchet si procurorul a zis ca daca nu depun contestatie pana pe 25 inchide dosarul si nu am avut cum sa ma duc cu dosarul sa caut un avocat care sa isi dea interesul si sa ma ajute.acuma stau si ma gandesc la ce as mai putea face...multumesc anticipat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.