Forum avocaţi > Drept penal

Judecat in lipsa in anglia pentru frauda

22-02-2016
bucuresti
0752118216
budget.insurance@yahoo.com
Buna!As dori sa stiu la ce ma pot astepta in urma unui proces din Anglia care se judeca in lipsa mea pentru frauda asigurari auto.procesul a inceput in anul 2013 perioada in care mi sa interzis sa parasesc statul britanic.mi sau luat si documentele cu care puteam pleca(pasaport,buletin)dupa doi ani de procese in care ei nu au avut probe suficiente si mai multe amanari,eu am renuntat si am venit in romania cu foaie consulara.sotia si cei doi copiii ai mei sunt in continuare in Anglia,si astazi am avut proces la care am lipsit.Sotia a fost chemata in instanta si i sa transmis ca saptamana asta ma va judeca in lipsa.Intrebarea mea este:Daca curtea hotaraste sa ma condamne in lipsa este posibil sa fiu dat in urmarire si in Romania?Este posibil sa ma aduca fortat din Romania pentru a executa pedeapsa?Multumesc anticipat!
Răspunde
 22-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul in care veti primi o condamnare cu executare, se va emite mandat european de arestare pe numele dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2016
bucuresti
0752118216
deci va fi posibil sa fiu cautat in romania in cazul in care voi primi condamnare?sunt sanse sa ma duca in anglia pentru a face pedeapsa?
Răspunde
 22-02-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
În urma mandatului european ce urmează a fi emis pe numele dvs, veți fi extrădat în România și aici veți executa pedeapsa.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2016
bucuresti
0752118216
POT FACE RECURS LA PEDEAPSA DATA DE ENGLEZI DIN ROMANIA?VOI FI CAUTAT DE INTERPOL?
Răspunde
 24-02-2016
bucuresti
0752118216
pot contesta pedeapsa din anglia in romania,daca se ajunge cu executie aici?in ce conditii?
Răspunde
 02-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Executarea pedepsei se face in statul care a emis hotararea. Deci, DACA VA EXISTA O HOT CU EXECUTARE VETI FI EXTRADAT IN ANGLIA. Nu va panicati! Este o pocedura simpla in care dvs veti fi cautat de politia de la sectia de care apartineti si veti fi deplasat la PArchetul Curtii de Apel din raza judetului de care apartineti une vi se comunica mandatul eupean. Sugestie si sfat - aveti pregatita "boceluta". Poate in urma judecatii daca ziceti ca nu erau probe, poate sunteti scos de sub urmarire sau se inceteaza procesul penal impotriva dvs. Nu aveti de unde sti. Sa inteleg ca sotia este in Anglia? Aunci sa ia legatura cu un avocat de acolo si sa va faca apararea sau sa faca calea de atac corespunzatoare acelie tari. Totodata sa se duca sa se intereseze care sunt procedurile daca va duceti singur si va predati? Perioada de extradare dureaza cam 2 saptamani (adica 2 sapt sunteti tinut in arest in tara dupa care plecati via Anglia). Nu va sugerez sa faceti aici vre-o cale de atac pt ca va ingreunati situatia deoarece dosarul nu il instrumenteaza organele noastre de cercetare penala sau instanta noastra. Va lungiti agonia singur in tara. Nu depinde nimic aici.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.