Forum avocaţi > Drept penal

Minor bataie

25-02-2016

Buna seara, va rog sa mi răspundeți si mie , in următoare fapta : Fratele meu minor si licean de clasa a 9 a , se afla cu colegii de clasa intr un parc , de lângă liceu , in timpul pauzei. Doi dintre colegii săi văd un băiat ,din liceu, mai mare de clasa x a pe care i-l palmuiesc( nu știm de ce) dar fratele nu se baga. Băiatul pălmuit ajuns la liceu își ia Gașca si intra in clasa celor mici de -9 a si ii amenință ca ii bate afara fiindcă in camera sunt c.video . Si întâlnindu- l pe fratele meu care in acel moment era afara i-l amenință ca o ia fiindcă nu s a băgat PTR băiatul pălmuit . Următoarea pauza fratele e afara cu colegii săi , unul dintre colegi i-l anunța ca individul care ia amenințat se apropie , fratele i-l vede ca își da geanta jos si vine spre el si ii da un pumn, fără sa aștepte sa fie lovit el, cel mare cade jos ajunge la spital cu mandibula rupta si din cauza căzăturii cu placa Sparta,din auzite se pare ca a intrat in coma după ce a ajuns la spital, acum e bine ( după 2 zile) dar e ținut 10 zile subt control.Fratele a ajuns la poliție , este exmatriculat, si el si colegii martori , i se spune ca faptul ca Gașca intrata in clasa ( pe video proba)nu e o proba fiindcă n au fost agresivi si ca nu a fost amenințat deși are cls martora. Fratele a declarat tot si a spus ca fiindu i frica sa fie lovit primul , a lovit el . Va rog Spune-ți mi in caz de proces ce poate păți ? Are 16 ani , îmi fac griji pt ca primim amenințări " am bani si înfunzi puscaria" la ce poate fi încadrat si care e lucru legal ce i se poate întâmpla? Multumesc
Răspunde
 25-02-2016
bucuresti
0752118216
budget.insurance@yahoo.com
nu sunt avocat frate,dar decat sa planga mata mai bine sa planga masa.la fel ar fi procedat multi in locul lui fratetu.bafta!
Răspunde
 25-02-2016

Știu dar e tot amenințat cu pușcăria de familia respectivului fiindcă sunt mai înstăriți , si îmi fac griji mari . El n a vrut sa i facă rău , s a aparat si a dat doar un pumn , pbm e ca a făcut kick box 2 ani si are forța ....
Răspunde
 25-02-2016

Aștept părerea unui avocat , dar Mulțumesc mi ai ridicat moralul
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.