|
02-03-2016 |
 | Alina39
|
| Buna, am depus o plangere la politie pentru sotul meu care ma agreseaza cu acte de violenta si amenintari cu moartea , nu am martori care sa fi fost de fata doar noi ca e foarte smecher sa nu lase urme , el zice ca daca nu am martori nu va pati nimic defeaba am depus plangerea , am sanse sa castig sau fara martori cum zice el nu fac nimic , nu am cum sa am martori ca suntem prieteni comuni cu vecinii si nu ma lasa sa zic nimic cand sunt batuta ce sa fac?? | |
|
|
|
02-03-2016 |
| :( In nici un dosar fie el civil sau penal daca nu aveti probe nu o sa aveti castig de cauza. Pentru inceput puteti merge la medico legal. Incet incet probele se si aduna. Colegele de la sv nu v-au vazut niciodata batuta? Mai puteti depune o actiune pentru ordin de protectie dar, asta inseamna si despartire de sot. Totodata si aici va trebuiesc probe (inscrisuri si martori ) | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
03-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In primul rand trebuie scos un certificat medico-legal pentru a se constata agresiunea fizica. In al doilea rand, aveti posibilitatea sa va adresati instantei de judecata pentru a va emite un ordin de protectie impotriva sotului. Nu in ultimul rand, daca situatia nu se poate remedia, ar fi bine sa divortati de sotul agresiv. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-03-2016 |
| Dacă exista dovada agresiunii prin act medico-legal puteți încerca o plângere penala. Dacă veți avea și avocat care sa se ocupe de caz ați avea șanse. Și pe amenințare ați putea avea șanse dacă luați legătura cu un avocat care sa discute amănunțit cu dvs. Politia nu prea se baga intre soti decât dacă este ceva foarte grav. | |
|
|
|
09-03-2016 |
 | Alina39
|
| |
|
|
14-05-2018 |
 | Bucataru Maria Vizitator |
| Bună seara! Eu sunt studenta și stau in cămin într-o cameră cu încă 2 fete. La o ceartă că nu au fost anunțate că a venit un prieten la mine când ele nu erau în cameră, programul de vizită fiind 7:00-23:00, una din ele mi-a vorbit urât și m-a amenințat că mă lovește dacă nu tac. Mi s-a făcut rău și am fost nevoită să plec din cameră pentru câteva ore. Mai am de stat în cameră cu această fată până în iulie. Nu știu la ce să mă aștept din partea ei, mi-e frica. E o persoană certăreață. Pot să depun plângere la poliție pentru amenințare? Sau nu știu cum să procedez, mă puteți ajuta? Mulțumesc frumos. | |
|
|
|
15-05-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Bucataru Maria a scris pe 14-05-2018: Bună seara! Eu sunt studenta și stau in cămin într-o cameră cu încă 2 fete. La o ceartă că nu au fost anunțate că a venit un prieten la mine când ele nu erau în cameră, programul de vizită fiind 7:00-23:00, una din ele mi-a vorbit urât și m-a amenințat că mă lovește dacă nu tac. Mi s-a făcut rău și am fost nevoită să plec din cameră pentru câteva ore. Mai am de stat în cameră cu această fată până în iulie. Nu știu la ce să mă aștept din partea ei, mi-e frica. E o persoană certăreață. Pot să depun plângere la poliție pentru amenințare? Sau nu știu cum să procedez, mă puteți ajuta? Mulțumesc frumos. Data fiind situatia de fapt, sfatul meu este sa incercati o rezolvare amiabila a diferendului sau sa formulati o cerere pentru a fi mutata in alta camera, la administratia caminului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-05-2018 |
 | Pentru alina Vizitator |
| Alina, fii desteapta! Cumpara de pe net o camera video spion si inregistreaza sobolanul. Plangerile penale sunt sortite clasarii. Asa bine ce fac procurorii romani. Lasa acest barbat. Ai o singura viata!! Spor la strans probe. | |
|
|
|
25-05-2018 |
 | Anonim Vizitator |
| Buna ziua ! Lucrez la o institutie de stat de 6 luni, am dat examen pentru acest post de paza (portar), specific ca si pe perioada nedeterminata. Acum la nivel local s-a luat hotararea de a se aduce firma de paza. Noi suntem obligati sa ne dam demisia. Daca nu semnez demisia au dreptul sa ma concedieze? Cu ce motiv daca contractul este pe perioada nedeterminata? Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Va multumesc si va rog sa imi oferiti o parere! | |
|
|
|
27-05-2018 |
| Anonim a scris pe 25-05-2018: Buna ziua ! Lucrez la o institutie de stat de 6 luni, am dat examen pentru acest post de paza (portar), specific ca si pe perioada nedeterminata. Acum la nivel local s-a luat hotararea de a se aduce firma de paza. Noi suntem obligati sa ne dam demisia. Daca nu semnez demisia au dreptul sa ma concedieze? Cu ce motiv daca contractul este pe perioada nedeterminata? Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Va multumesc si va rog sa imi oferiti o parere! Nu puteti fi obligat sa va dati demisia. In situatia in care veti fi concediat, aveti posibilitatea legala sa atacati decizia in instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-10-2018 |
 | Iordachecristimarius Vizitator |
| Buna ziua Am si eu o problema sunt voluntar la in centru in zona gari de Nord si este un baiat cam de 21 de ani si sa eliberat din inchisore de cam o Luna si de o saptamana ma cam tot amentita ca ma distruge etc.si marti vreau sa ma duc sa depun plangere am si martori. | |
|
|
|
17-11-2019 |
 | Florentina Vizitator |
| Bună ziua, am și eu o problemă și nu-i găsesc rezolvare . Stau in aceeasi casă cu concubinul mamei ( mama i-a făcut si buletin pe adresa noastra ) si ma amenința incontinuu , ba pe mine ba pe soțul meu . Non stop ne provoaca la scandal , spune ca ne omoară, ca ne taie si se duce la puscarie , ne înjură ca la ușa cortului. El efevtiv este un om nebun , nu stiu cum sa scăpăm de el . Ma gandeam sa fac contract cu o firma de paza , dar el fiind din interiorul casei se ia măsuri? Sa ma duc la politie ? Efectiv nu stiu ce sa mai fac acum e a 3-a zii de amenințări m-am săturat , am si un copil mic de 2 ani jumate. Vă rog sa ma ajutati cu un sfat | |
|
|
|
17-11-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Imobilul se afla in proprietatea exclusiva a mamei, ori aveti si dvs. o cota din acest imobil? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
17-11-2019 |
| Florentina a scris pe 17-11-2019: Bună ziua, am și eu o problemă și nu-i găsesc rezolvare . Stau in aceeasi casă cu concubinul mamei ( mama i-a făcut si buletin pe adresa noastra ) si ma amenința incontinuu , ba pe mine ba pe soțul meu . Non stop ne provoaca la scandal , spune ca ne omoară, ca ne taie si se duce la puscarie , ne înjură ca la ușa cortului. El efevtiv este un om nebun , nu stiu cum sa scăpăm de el . Ma gandeam sa fac contract cu o firma de paza , dar el fiind din interiorul casei se ia măsuri? Sa ma duc la politie ? Efectiv nu stiu ce sa mai fac acum e a 3-a zii de amenințări m-am săturat , am si un copil mic de 2 ani jumate. Vă rog sa ma ajutati cu un sfat Puteti formula o plangere penala impotriva concubinului mamei si ulterior puteti solicita emiterea unui ordin de protectie, cu evacuarea provizorie a dansului din imobil. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |