Forum avocaţi > Drept penal

Arestat la domiciliu in anglia pentru frauda in romania

03-03-2016
Vizitator
buna ziua am si eu o intrebare eu sunt arestat la domiciliu in manchester pt o fapta ce akm facut in romania prin 2008 evaziune fiscala . in 11/02/2016 a fost o judecata in romania in legatura cu cazul meu s-a intamplat fara instiintarea mea .solutia a fost postata pe internet la tribunalul arad si este un paragraf und scrie Dispune anularea mandatului de executare nr. 243/2013 din 28 aprilie 2014 emis de Tribunalul Arad pe numele inculpatului Berki Ioan junior si nr. 242/2013 din 28 aprilie 2013 emis de Tribunalul Arad pe numele inculpatului Berki Ioan senior si emiterea unor noi mandate de executare conform prezentei. În baza art. 274 alin.1 si 3 Cod procedura penala obliga inculpatii în solidar cu partea responsabila civilmente SC Arbin Construct SRL Arad prin lichidator Casa de insolventa RAVA IPURL Arad sa plateasca statului suma de câte 650 lei fiecare cheltuieli judiciare. În baza art. 272 alin.1 Cod procedura penala dispune plata din fondurile Ministerului Justitiei în contul Baroului de avocati Arad a sumei de 520 lei reprezentând onorariu avocat din oficiu. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Pronuntata în sedinta publica din 11 februarie 2016.as vrea sa stiu ce inseamna toate astea sunt liber si sa inlocuit cu amenda sau ce inseamna ca nu inteleg va multumesc
Răspunde
 03-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Dati-mi nr de dosar sa verific sentinta pe portal pt ca nu se intelege nimik din ce ati scris. Nu va pot da consultatie in baza unui paragraf din sentinta. Si celelalte elemente sun importante.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din cele prezentate rezulta ca instanta a pronuntat o solutie in dosarul dvs., pe care o puteti ataca cu apel in termen de 10 zile. Din moment ce s-au anulat mandatele din 2013 si s-au emis altele, cel mai probabil ati fost condamnat la o pedeapsa cu executare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-03-2016
Vizitator
buna ziua va multumesc de raspuns acesta este numarul de dosar sper sa ma puteti clarifica cu situatia ca habar nam unde este Dosar 3885/108/2015/a1
Răspunde
 23-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dosarul indicat s-a solutionat in faza camerei preliminare de catre Tribunalul Arad, dandu-se termen de fond la data de 11.02.2016, termen la care instanta a procedat la judecarea cauzei. Singura posibilitate legala pe care o aveti in momentul de fata este sa solicitati redeschiderea procesului penal in cazul judecarii in lipsa a persoanei condamnate, termenul de solicitare al acestei proceduri fiind de o luna din ziua in care ati luat la cunostiinta de desfasurarea procesului impotriva dvs. Indicat ar fi sa va asigurati o aparare de specialitate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-06-2016
Vizitator
Bună ziuă,imi puteti verifica si mie dosarul cu nr 2186/330/2015 va rog frumos ,astept un raspuns de la dumneavoastra,o zi frumoasă sa aveti,multumesc!
Răspunde
 21-01-2017
Vizitator
buna ziua va multumesc pentru raspunsurile primite la fel mia zis si avocatul de aicea din anglia va scriu ca inca sunt in aceeasi situatie tot arestat la domiciliu. rugamintea mea este ce puteti sa imi spuneti despre gratierea asta care se vb si daca intra in vigoare o sa beneficiez si eu de gratiere va rog din suflet sa imi raspundeti, multumesc
Răspunde
 15-03-2017
Vizitator
Buna.sint cam in aceiasi situatie .inca nu am fost extradata dar ma astept din moment in moment.cit trebuie sa stati in arest la domiciliu.eu am interdictie de a nu parasi casa intre 23-5 dar pe zi pot merge la lucru sau scoala
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.