Buna! Din nefericire am avut un accident ca urmare a ne acordarii de prioritate unui autovehicul care circula pe un drum principal iar eu vroiam sa ies de pe un drum secundar unde aveam semnul de "cedeaza trecerea". Autovehiculul venea din dreapta si isi continua deplasarea pe directia inainte iar eu vroiam sa fac stanga, ma asigurasem inainte de a ajunge in intersecrie deoarece aveam vizibilitate si nu am observat masina care venea cand am ajuns in intersectie aveam o persoana in dreapta care fuma si fiind mai mica de statura cand s-a ridicat sa scrumeze pe geam mi-a cam obturat vizibilitatea iar eu am intrat in intersectie asiguranduma ca nu vad nici un far proiectat pe sosea moment in care am auzit motorul masini care venea din dreapta am franat masina a apucat sa treaca prin fata mea si am atinso la roata din spate stanga, masina a intrat in derapaj a pierdut controlul a intrat pe contrasens apoi a urcat pe bordura pietonala si a acrosat un grup de 3 persoane (1 a avut tibia rupta, 1 o zgarietura la genunchi si alta doar a fost atinsa nu patise nimic) Prin urmare am incercat sa ma inteleg cu toata lumea, cu taxiul am rezolvat prin asigurare, soferul de taxi nu a depus plangere, nu patise nimic. Doar cele 3 persoane au depus plangere, am incercat sa ma inteleg cu persoana lovita cel mai grav care a avut nevoie de 4 zile de spitalizare, 5 luni incapacitate de munca si 1 an jumate aproximativ va trebui sa poarte o tija in piciorpersoana nu a vrut sa primeasca nici un fel de ajutor din partea mea, ma evita des incercam sa iau legatura cu ea, eram cam ignorat, m-am interesat sa fac cumva sa fie ok fara a se ajunge in instanta, am sunat la firma de asigurare si am intrebat daca il poate despagubi fara a fi nevoie de un proces, mi s-a spus ca se poate si sa vorbesc cu persoana sa sune sa ia legatura cu ei, persoana intre timp a facut rost de avocat, ignoranduma nu a avut cum sa afle in timp util de aceasta posibilitate, ba mai mult i-a fost bagat in cap ca nu se poate asa ceva iar acum persoana nu mai da inapoi si doreste sa continue in instanta. As dori sa stiu cum as putea sa scap fara anularea permisului pe 1 an si sa fie toata treaba rezolvata prin asigurare chiar si prin proces, acesta inca nu a inceput dar am nevoie de sfaturi, am o situatie financiara destul de proasta si incapacitatea de a conduce ma opreste din a face scoala de soferi pentru C,CE de care m-am apucat ca sa pot face rost de un venit mai bun. Am inteles ca pe RCA daca era valabila si nu am consumat alcol ar exista o clauza sau cv care scuteste persoana vinovata de orice vina iar daunele materiale si partile vatamate sunt asigurate si pot fi despagubite! As dori sa stiu cum pot rezolva aceasta problema, recunosc am gresit acum fapta e consumata dar doresc sa ma apar cumva daca se poate, nu am mai trecut prin asa ceva si nici nu doresc sa mai trec sau alt cineva sa treaca, necazul nu ne intreaba daca vrem! M-ar interesa un avocat pentru Hunedoara care sa stie sa faca aceasta treaba daca se poate! Sau cateva sfaturi! Multumesc!!! |
|