Forum avocaţi > Drept penal

Plangere penala pt lovire si alte violente.

11-03-2016

Buna ziua.În urmă cu câteva săptămâni am fost "ciufulită" de o domnișoară. Am fost la poliție,am depus plângere si zilele acestea sunt chemați martorii Pt audiere. N am scos certificat medico-legal Pt ca urmele n au fost asa de mari , buza spartă si un hematom la un deget. Persoana vinovată m a căutat să ne împăcăm pt ca ea este cadru militar si stie ca va avea de suferit din cauza faptelor sale. As putea sa i cer "daune morale"? Toată altercatia s a întâmplat în prezenta unui copil minor. O zi bună .
Răspunde
 11-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Copilul fiind a cui? Al domnisoarei sau al dvs? Puteti dar, depinde de probele din dosar pentru admiterea cererii. Asa ca ar trebui sa va angajati un avocat sa va studieze dosarul ca sa va dea un raspuns potrivit cu cazul dvs.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2016

Copilul este al meu. Am 2 martori care au fost de fata în momentul incidentului si totuși n as vrea s o taraganez prea mult prin judecată . Chiar mi as dori o soluție mai simplă Pt amândouă , având în vedere faptul că lucrează în MAI.
Răspunde
 13-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul infractiunii de lovire si alte violente, impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Dvs. fiind parte vatamate, puteti stabili conditiile pentru o impacare cu suspecta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Pt amandoua? Impacarea partilor, asa cum a spus si colega mea inlatura raspunderea penala. Adica d-na care v-a "ciufulit" nu o sa mai aibe dosarul penal si nici fapta nu o sa fie trecuta in cazier. In schimb, daca intervine impacarea partilor atunci partea vatamata, adica dvs o sa suportati cheltuielile de judecata. Apropo, in ce context s-a intamplat incidentul? Domnisoara era in exercitarea atributiilor de servici? Atunci e si mai grav. Ca functionar public cu statut special ( lucrator MAI) ar fi trebuit sa aibe un comportament adecvat ! Daca nu ma insel este platita din banii nostri, nu? Puteti sa iicereti despagubiri morale (afectarea psihica a minorului si a dvs) si materiale in ce suma credeti (pot fi in cuantumul cheltuielilor de judecata) si in paralel sa ii faceti plangere la MAI pt a nu mai promova in functii (de conducere macar). Mie mi se pare inadmisibil ca astfel de oameni sa ne conduca destinele mai tarziu.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.