Forum avocaţi > Drept penal

Martor proces penal

11-03-2016
Vizitator
am si eu o mare nelamurire are voie sa fie audiat un martor care a asistat la sedinta de judecata inainte de a fi numit ca martor,mai pe inteles partea vatamata a venit insotita de o persoana care a asistat in sala de judecata a auzit tot ce sa intamplat si declaratiile martorilor audiati si apoi la urmatorul termen a venit si sa pus si dansa martor si a fost audiata in calitate de martor desi avocatul meu s a opus a fost admisa ca martor.Apoi la apel mentionez iar a venit sa insoteasca partea vatamata si iar a asistat in sala de judecata participând din nou si ascultând tot ce se intampla,mentionez ca miza e mare la daune morale 10000 de eur si banuiesc ca si doamna martor asteapta sa si primeasca partea.Legal are voie sa faca asa ceva sa fie prezenta apoi sa se constituie martor voluntar fara a fi citata si apoi sa participe cu prezenta in continuare in sala de judecata la apel??Multumesc
Răspunde
 12-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
teoretic nu are voie.
Dar, avand in vedere ca sedintele de judecata sunt publice, nu poti interzice acestei persoane sa participe la sedintele de judecata.
Aici intervine abilitatea avocatului pe care il aveti, in a demonstra si convinge judecatorul, la concluziile pe fondul cauzei, sa inlature depozitia acelui martor din aceste motive.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Audierea martorilor se face conform art. 122 NCPP. Martorul a fost prezent in sala in momentul audierii altor martori din dosar?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-03-2016
Vizitator
Da a fost prezenta si la audierea martorilor cat si la audierea partilor din proces.
Răspunde
 13-08-2017
Vizitator
Buna ziua.
"Daca niste persoane fizice declara in fata unor autoritati ca au fost de fata cand cineva si-a exprimat acordul de vointa avocat-client,acea persoana poate fi executata silit fara a mai ajunge in instanta."Este adevarat ?
Eu sunt intr-o situatie in care in ultimii 2 ani apart. este supravegheat tot timpul de persoane necunoscute,romi toti.Astia pot depune marturie ca intr-o anume zi am luat imprumut 100.000 de euro de la fratele,sora sau alta ruda,merg in fata unei autoritati,jura ca as este , si-mi ia casa
Este posibil,este asa de simplu ?.
Nu am cunostiinta de vreo datorie nici la banci si nici la particulari.Cu stima,Balas Ion
Răspunde
 13-08-2017
Vizitator
@Balas Ion - o astfel de datorie nu poate fi demonstrata doar cu martori, sunt necesare si alte probe. Deci nu, nu este asa simplu, dar aceasta nu exclude posibilitatea ca respectivii sa detina alte probe in afara de martori sau poate chiar asta incearca sa faca prin urmarirea dvs., sa stranga alte probe (inregistrari in care sa confirmati datoria etc.) Succes
Răspunde
 13-08-2017
Vizitator
Nu datorez nimanui,nimic.Nu am nicio datorie.Nu am primit nicio notificare in ultimii ani.Nu am semnat vreun act care sa ma aduca in situatia unei executari silite.Chiar daca sunt inregistrat pe ascuns , o discutie cu un strain nu ma poate aduce in starea de a recunoaste ceva ce nu exista!Am fost si sunt fotografiat fara ca cei care o fac sa se fereasca.Doar atat.
Multumesc pt. dialogul civilizat.
Cu stima Balas Ion
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.