Forum avocaţi > Drept penal

Cerere procuror sau politie

12-03-2016
Vizitator
Buna seara , am permisul retinut pentru ca as fi mers cu numere false , ceea ce eu nu stiam pentru ca nu era motorul meu. Ceea ce vreau sa intreb este : pot face o cerere pentru a imi da permisul inapoi? Cei de la politie mi-au trimis o foaie acasa precum ca nu am drept de circulatie pana la finalizarea dosarului si am o dovada fara drept de conducere . Alta intrebare , am fost la politie acum 2 luni sa dau declaratie pentru cele intamplate, si am intrebat daca voi mai fi chemat si a spus sa vorbeasca cu procurorul , cam in cat timp ma cheama procurorul ? Sau as putea urgenta dosarul?? Va multumesc anticipat
Răspunde
 13-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Puteti face cerere de returnare permis dar, nu vi se admite pentru ca aveti acest dosar penal. Procurorul va poate chema si peste un an sau doi cand vine randul dosarului dvs. Din ce oras sunteti ? Puteti grabi solutionarea dosarului daca va angajati un avocat, acesta stiind ce are de facut.d.p.d.v.j.uridic pentru solutionarea mai grabnica a dosarului.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Asa cum a pecizat si colega, ideal ar fi sa va asigurati o aparare de specialitate. Din punct de vedere legal, cat timp sunteti cercetat penal, puteti solicita eliberarea unei dovezi de circulatie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.