Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Pot cere rejudecare dupa mandat european de arestare daca am avut avocat?

20-03-2016
Vizitator
buna ziua acum 4 ani si 10 luni am condus o masina sub influenta bauturilor alcoolice peste limite legale si am lovit 3 masini parcate fara victime. in 2015 a inceput procesul eu am angajat o avocata care a fost cu mine la rechizitoriu dupa care eu am plecat in Anglia la munca atasand la dosar adresa mea de acolo nr de tel contract de munca tradus si cerere de judecare in lipsa in prezenta aparatorului ales, totodata recunoscand si regretand fapta.in prima instanta am primit probatiune 2 ani dupa care parchetul a facut apel motivand ca nu sunt de acord cu munca in folosul comunitatii , lucru neadevarat, avocata nu mi-a comunicat acest motiv spunandu-mi sa stau linistit ca e totul ok sa imi vad de munca. Eu nu am primit nimic aici in uk toate actele/citatii samd fiind trimise de catre sotie avocatei. acum am primit pentru aceasta fapta 2 ani cu executare fara sa ma fi prezentat la vreun termen sau sa am ultimul cuvant al inculpatului, fara sa se tina cont ca au trecut 4 ani si 10 luni timp in care eu nu am avut nici macar o amenda ratb, am terminat facultatea, mi-am intemeiat o familie, am un copil si muncesc cinstit in UK. Acum daca astept mandatul european de arestare pot cere rejudecarea avand in vedere ca am avut avocat ales si a fost prezent la toate termenele din cate spune dansa?
Răspunde
 21-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate nu puteti solicita rejudecarea, din moment ce ati avut cunostiinta de dosar si un avocat ales. Pentru a primi o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate, ar fi trebuit sa fiti prezent personal la unt ermen de judecata la care sa specificati ca sunteti de acord cu munca in folosul comunitatii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.