Forum avocaţi > Drept penal

Revocare pedeapsa

15-04-2016
Vizitator
Buna ziua , ma infrunt cu o neintelegere , eu daca am o condamnare de 2 ani cu supraveghiere , iar acum sunt cercetat pentru ca as fi condus un vechicul cu numere false , ceea ce nu stiam pentru ca nu era al meu , iar propietaru a declarat ca nu am stiut pentru ca nu mia spus . mia spus cineva daca am pana in 3 anii , poate sa imi mai dea supraveghiere nu cu executare , se mai poate face ceva .? Dosarul meu este la politie nu stiu daca a ajuns la procuror , este de 4 lunii la ei. In prezent prestez munca in folosu comunitatii , am fost punctual mereu , orice problema care a aparut am anuntato la serviciu de probatiune , am sansa sa scap ?? Va rog frumos sa imi dati un raspuns. Toata stima
Răspunde
 15-04-2016

Dacă nu ați știut sunteți nevinovat și nu veți fi pedepsit penal.

Dacă comitetul o noua infracțiune nu se poate cu suspendare în termenul de încercare.
Veți ajunge după gratii.
Răspunde
 15-04-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa va formulati o aparare eficienta pentru a obtine achitare, deoarece in cazul in care veti primi o noua condamnare, suspendarea se va revoca, pedepsele se vor aduna, iar pedeapsa rezultanta se va executa in regim de detentie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-04-2016
Vizitator
Domnu claudiu , ar fi bine sa fie cum spuneti dvs , stiti initial am fost pus la art 334 , alin 4 , acela cu vechicul fara drept de circulatie in romania , insa dupa cateva verificarii , politia mi-a spus ca este inmatriculat , desi sa facut o greseala pentru ca cineva a gresit numarul de sasiu si la pus pe cel din partea mea , difera marca , ala e piaggio free , asta e piaggio zip . si nu stiu cum sa ii spun domnului politai acest lucru , poate daca ii spun se va supara . ..
Răspunde
 15-04-2016
Vizitator
Si la pus pe cel din cartea mea , am gresit. Cum pot remedia aceasta problema ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.