Forum avocaţi > Drept penal

Mandat de arestare european caz penal

16-04-2016
Vizitator
Buna ziua!
In 2013 am avut un mandat european de arestare si acum cateva luni am fost la banca pentru a lua un credit si mi-a fost refuzat pe motivul ca am am avut un dosar de caz penal. Am sunat in Cipru la politie unde a fost emis mandatul sa imi trimita un act prin interpol pentru a dovedi ca am fost decalarata nevinovata si ca nu am luat parte la nici un proces acolo. Aici in tara am fost la poilitie si nu imi zice nimeni de acel act. Pe mine ma intereseaza cum pot lua un act de la curtea de apel unde este dosarul arhivat si sa il duc la banca sa dovedesc nevinovatia in acest caz. Sau cum se procedeaza ? Cum pot face ca in dosarul din tara sa fie un act precum ca in Cipru am fost declarata nevinovata ? Si de ce banca ma mustreaza cu lucruri de acest gen?
Răspunde
 16-04-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Faceti o adresa la instanta unde hotararea a ramas definitiva, pentru a va comunica o copie a hotararii de achitare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.