| Buna,numele meu este Roxana.Acum 3 ani sa zic m-am imprietenit cu câteva persoane.Acestea veneau pe la mami,ea se comporta întotdeauna cu bun simt,rafinament,cu o finete si o bunatate cum eu la altcinva nu am văzut pana acum.Ei nu aveau bani si oricine stie acest lucru,mami le-a dat lucruri,au mâncat alături de noi,haine etc.Dupa un timp relatiile dintre mine si ei sau dus,au dat dovada de lipsa de respect.iar eu cu persoanele de genul acesta nu comunic sau prefer sa închei cat de poate de delicat.Dupa ceva timp au început sa acuze cum ca ar avea,am avea sa le dam nu stiu ce suma exact-20 de milioane.Am încercat sa discutam amiabil,nimic,o tineau pe a lor si minteau fără nici o jena.I-am ignorat,au început amenintari,mă urmăreau,practic aveau ceva cu mn si nu stiu de ce.Ori invidie ori nu stiu.Suma tot crstea,acum a ajuns la 50,60 de milioane,nici nu stiu,pt ca de fiecare data spuneau altceva.Astăzi au venit de la politie sa spună ca are dosar penal .Mami este plecata,bolnava,nu stiu cum sa ii spun aceasta superba veste.Persoana "vatamata"ne-a amenintat,mai mult familia sa,pe mn m-au urmărit,dar nu pot demonstra.Una dintre persoane are un cazier destul de bogat,nu stiu daca intradevar se ocupa si cu vinderea fetelor,stiu ca glumea pe seama asta de multe ori in trecut.Ia zis mamei mele ca ma va scoate pe mn ca ar lua nu stiu cate zeci de mii(stia ca nu am avut relatii si acum mai nou se vinde asta).Nu stiu cum sa procedez eu am fost in permanenta lângă ea si stiu cat de frumos s-a comportat cu ei,desi eu ii spuneam ca nu merita,îmi dădusem seama.Nu stiu cum sa procedez,nu vreau sa ii spun sau sa afle,o sa ii faca rau.As vrea sa demonstreze ca e nevinovata,dar mai bine ar fi sa încerc eu sa mediez.Daca ei vor bani,o sa muncesc,o sa încerc sa fac rost.Pot face asta?Îmi vor acorda timp? |
|