Forum avocaţi > Drept penal

Acuzatie de inselaciune(neadevarata)

25-04-2016
Vizitator
Buna,numele meu este Roxana.Acum 3 ani sa zic m-am imprietenit cu câteva persoane.Acestea veneau pe la mami,ea se comporta întotdeauna cu bun simt,rafinament,cu o finete si o bunatate cum eu la altcinva nu am văzut pana acum.Ei nu aveau bani si oricine stie acest lucru,mami le-a dat lucruri,au mâncat alături de noi,haine etc.Dupa un timp relatiile dintre mine si ei sau dus,au dat dovada de lipsa de respect.iar eu cu persoanele de genul acesta nu comunic sau prefer sa închei cat de poate de delicat.Dupa ceva timp au început sa acuze cum ca ar avea,am avea sa le dam nu stiu ce suma exact-20 de milioane.Am încercat sa discutam amiabil,nimic,o tineau pe a lor si minteau fără nici o jena.I-am ignorat,au început amenintari,mă urmăreau,practic aveau ceva cu mn si nu stiu de ce.Ori invidie ori nu stiu.Suma tot crstea,acum a ajuns la 50,60 de milioane,nici nu stiu,pt ca de fiecare data spuneau altceva.Astăzi au venit de la politie sa spună ca are dosar penal .Mami este plecata,bolnava,nu stiu cum sa ii spun aceasta superba veste.Persoana "vatamata"ne-a amenintat,mai mult familia sa,pe mn m-au urmărit,dar nu pot demonstra.Una dintre persoane are un cazier destul de bogat,nu stiu daca intradevar se ocupa si cu vinderea fetelor,stiu ca glumea pe seama asta de multe ori in trecut.Ia zis mamei mele ca ma va scoate pe mn ca ar lua nu stiu cate zeci de mii(stia ca nu am avut relatii si acum mai nou se vinde asta).Nu stiu cum sa procedez eu am fost in permanenta lângă ea si stiu cat de frumos s-a comportat cu ei,desi eu ii spuneam ca nu merita,îmi dădusem seama.Nu stiu cum sa procedez,nu vreau sa ii spun sau sa afle,o sa ii faca rau.As vrea sa demonstreze ca e nevinovata,dar mai bine ar fi sa încerc eu sa mediez.Daca ei vor bani,o sa muncesc,o sa încerc sa fac rost.Pot face asta?Îmi vor acorda timp?
Răspunde
 26-04-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua, situatia este destul de grava. Daca mama dvs. este acuzata de inselaciune, atunci ea va trebui sa afle. Daca exista o plangere penala impotriva ei, este bine sa apeleze la un avocat.
Prin atitudinea dvs. de a "munci ca sa faceti rost de bani sa ii platiti" nu faceti decat sa recunoasteti acea datorie, si nu este vorba de nicio mediere in aceasta atitudine.

Va recomand sa consultati in mod direct un avocat pentru a sti exact care sunt drepturile dvs. ale mamei si care sunt consecintele atitudinii pe care vreti sa o adoptati.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-04-2016
Vizitator
Multumesc frumos pentru răspuns.Nu vreau sa se inteleaga ca da asa este.Stiu ca putem demonstra doar ca...nu vreau sa ii fac rau.Si cum ei vor bani...Nu stiu nici despre ce suma este vorba.Ei mereu îmi spuneau alta suma,dar...mă gândesc ca este bolnava,are ciroza de ft multi ani,acolo face tratament.Este foarte delicat.Inteleg ca singura solutie este un avocat?Îmi puteti spune aproximativ cam ce cost ar însemna prestarea serviciilor acestuia?Credeti ca cel mai bine este sa o anunt sa vina,sa se apere?Sau sa dau niste bani pe care nu i-am luatPot lua legatura cu avocatul din oficiu in caz ca nu am banii necesari?
Răspunde
 03-05-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca s-a formulat o plangere penala impotriva mamei dvs., sfatul meu este sa isi asigure o aparare de specialitate pentru a-si demonstra nevinovatia. In cazul in care nu are posibilitatea materiala de a-si angaja un avocat, va trebui sa formuleze o cerere pentru a i se desemna un avocat din oficiu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.