Forum avocaţi > Drept penal

Inselaciune?

02-05-2016
Vizitator
Buna ziua .....zilele trecute am fost sunat de un tip ca doreste sa cumpere pui de caine ,nu conteaza rasa ,eu postasem pe internet poze cu acesti pui ,ne-am inteles la tf sa merg eu in zona lui si sa ne intelegem la pret daca ii convine pui ,asa am si facut ,am ajuns la el s-a uitat la pui i-a studiat dupa care a fost de acord sa ii cumpere ,i-a luat mi-a dat banii pe cat ne-am inteles si am plecat ....a doua zi mi-a trimis msj ca nu ii mai vrea ca sunt corciti si sa merg sa mi i-au daca nu ma acuza de inselaciune ......sincer nu vad unde l-am inselat mai ales ca nu am facut nici un fel de act si nici nu ii dadusem acte in care sa ateste ca acei pui sunt puri s-au nu ....totul a fost verbal si vizual si consider ca o data ce el si-a dat acordul sa ii cumpere eu nu l-am inselat cu nimic ,cum a putut sa spuna da ca ii cumpara asa ar fi putut sa spuna nu si asta era eu plecam ......va rog sa imi spuneti unde este partea de inselaciune ca eu nu o vad .....s-a uitat la ei i-a studiat si i-a cumparat ,unde sunt eu vinovat aici ca nu inteleg .....acum primesc tot felul de amenintari din partea lui tin sa lrecizez ca e samsar de caini ....deci un cunoscator de caini .....daca s-a inselat s-a inselat pe el eu i-am prezentat pui si el a fost de acord sa ii cumpere ......nu stiu ce sa fac va rog sa imi spuneti care ar fi partea legala in ceea ce ar trebui sa fac .....multumesc
Răspunde
 03-05-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Asteptati sa vedeti daca va formula o plangere penala impotriva dvs., insa este putin probabil. In ceea ce priveste faptul ca primiti amenintari, aveti posibilitatea formularii unei plangeri penale impotriva respectivei persoane.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-05-2016

Înșelăciunea nu se face neapărat cu acte.
E ca și cum hoții ar lasă autografe la locul faptei.

Fapta poate constitui sau nu infracțiune în funcție de mai multe aspecte.
Dacă va cheamă la audiere sa aveți avocat angajat.
Răspunde
 06-05-2016
Vizitator
Da domnule avocat ,inselaciunea nu se face neaparat prin acte ,dar domnul respectiv care e samsar de caini si cunoscator de rase de caini ar fi trebuit sa isi dea seama ca acei pui pe care i-a cumparat de la mine ,prin acordul lui si prin verificarea puilor ,ca nu corespund standardelor cerute si cautate de el ,eu nu vad unde l-am inselat asa cum spune el mai ales ca eu am mers la el in zona cu puii de caine si i-a verificat pe fiecare in parte dupa care a spus ca ii cumpara si sa ne intelegem la un pret ......nu am canisa nu am pedigree deci nu i-am dat acte la mana ca puii sunt rasa pura s-au nu si el a stiut asta totul s-a facut verbal si vizual si cu acordul lui eu nu l-am fortat s-au obligat sa ii cumpere ,nu-i placeau nu trebuia sa ii cumpere si asta era fara suparare si eu plecam ......nu sa ma sune a doua zi si sa inceapa cu amenintari si ca eu l-am inselat ....nu imi dau seama unde este inselaciunea .....eu nu i-am rasp la amenintarile lui prin msj si nici la tf
Răspunde
 06-05-2016

E adevărat ca dacă folosești acte false pentru a îl induce în eroare era sigur înșelăciune dar dacă se pricepea nu putea fi păcălit nici de acte.

În caz de audiere e recomandabil sa aveți avocat profesionist tocmai pentru ca polițistul sa nu scrie ce vrea el și nu ce vreți dvs.
Uneori mici detalii fac diferență dintre existenta sau inexistenta unei infracțiuni.

Eu nu am zis ca sunteți vinovat dar sunt pline închisorile de oameni care susțin ca sunt nevinovați.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.